Η οχταχρονη μαθητρια του Ωδειου Μ. Συκακη που κατεπληξε το κοινο της Θεσσαλονικης με τις φωνητικες της ικανοτητες

Συμμετείχε στη συναυλία «Little stars in Concert» στο Μέγαρο Μουσικής

Παρά το μικρό της ηλικίας της κατάφερε να μαγέψει όσους βρέθηκαν τη Δευτέρα στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης. Ο λόγος για την Ελένη Γραβάνη που ενθουσίασε με τις φωνητικές της ικανότητες. Η ενασχόληση της μικρής Ελένης με τη μουσική ξεκίνησε σε ηλικία έξι χρονών στο Ωδείο Μ. Συκάκη, όπου έκανε δύο χρόνια φλογέρα και συνέχισε στο φλάουτο στην τάξη της κ. Συκάκη. Παράλληλα ξεκίνησε το μοντέρνο τραγούδι στην τάξη της κ. Κουτσαϊμάνη. Έχει τραγουδήσει σε πολλές συναυλίες του Ωδείου Μ. Συκάκη. Συμμετέχει από πολύ μικρή ηλικία σε διάφορες χορωδίες της πόλης.
 
Χαρακτηριστικά είναι τα όσα έγραψε η καλλιτεχνική διευθύντρια του Ωδείου Μ. Συκάκη, κ. Όλγα Συκάκη για τη συμμετοχή της μικρής Ελένης Γραβάνη.  Συγκεκριμένα η κ. Συκάκη έγραψε:
 
«Την Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου και ώρα 20.00 απολαύσαμε ένα από τα μικρά μας αστεράκια σε μια συναυλία με τίτλο «Little stars in Concert» με πολλά ταλαντούχα αστεράκια στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης. Ο λόγος για την μικρή, μόλις οκτάχρονη Ελένη Γραβάνη, που τραγούδησε και κατέπληξε το κοινό της Ελλάδας, σε μια συναυλία από την Συμφωνική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης. Ήταν μια υπέροχη πρωτοβουλία από την αρχιμουσικό Λίζα Ξανθοπούλου,  που την ευχαριστούμε θερμά που μας διάλεξε από όλα τα ωδεία της Ελλάδας, για να αναδείξουμε το μικρό μας αστεράκι. Ευχαριστούμε επίσης την καθηγήτρια της Ελένης την κα Μάρα Κουτσαϊμάνη, η οποία είναι καθηγήτρια μονωδίας και μοντέρνου τραγουδιού στο Ωδείο μας, για την εξαιρετική δουλειά που έκανε, και συνεχίζει να κάνει.
 
Η Ελένη τραγούδησε το Winter Wonderland του F. Bernard σε ενορχήστρωση για φωνή και ορχήστρα της Όλγας Συκάκη, Καλλιτεχνικής Διευθύντριας του Ωδείου Μ. Συκάκη. Είμαστε πολύ περήφανοι για την Ελένη, και ευχαριστούμε θερμά τους γονείς της που μας έδωσαν την ευκαιρία να αναδείξουμε το ταλέντο της.
 
Θερμά συγχαρητήρια Ελένη!».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.