Η ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Ροδοπης σχολιαζει το «προξενιο» Ιλχαν – Δημοκρατικης Συμπαραταξης

«Τέτοιες κινήσεις μόνο αξιοπιστία και σοβαρότητα δεν εκπέμπουν»

Με ειρωνικό τόνο σχολιάζει σε ανακοίνωσή της η Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης την αποχώρηση του κ. Ιλχάν Αχμέτ από την κοινοβουλευτική ομάδα του Ποταμιού και την ένταξη του σε αυτή της Δημοκρατικής Συμπαράταξης. Στην ανακοίνωσή της η τοπική ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ αφήνει αιχμές τόσο για την επιλογή του βουλευτή τονίζοντας πως γίνεται «με προφανή επιδίωξη την προσωπική εκλογική του επιβίωση» όσο και προς τη Δημοκρατική Συμπαράταξη, σημειώνοντας πως «αν νομίζει η ηγεσία της Δημοκρατικής Συμπαράταξης ότι με τέτοιου είδους μεταγραφές ευκαιριακού και καιροσκοπικού χαρακτήρα θα δημιουργήσει προσδοκίες συσπείρωσης και ανασύνταξης, μάλλον είναι γελασμένη». 

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

«Δεν εκπλήσσει σήμερα πια κανέναν η μεταπήδηση του κ .Ιλχάν Αχμέτ στη Δημοκρατική Συμπαράταξη, ενώ είναι εκλεγμένος βουλευτής με το Ποτάμι. Άλλωστε είναι γνωστή η πολιτική διαδρομή του, οι συνεχείς πολιτικές μετακινήσεις του από τη Ν.Δ. στη Δημοκρατική Συμμαχία, στη ΔΗΜ.ΑΡ, στο Ποτάμι και σήμερα στη Δημοκρατική Συμπαράταξη, με προφανή επιδίωξη την προσωπική εκλογική του επιβίωση. Οφείλουμε να του αναγνωρίσουμε ότι δεν έκανε κανένα μεγάλο πολιτικό άλμα !Φαίνεται ότι αδυνατεί να ξεφύγει από τα κόμματα του παλαιού πολιτικού συστήματος που ευθύνονται βαρύτατα για τα δεινά που υφίσταται μέχρι σήμερα ο ελληνικός λαός και για την κρίσιμη κατάσταση που οδήγησαν τη χώρα.
 
Αν νομίζει η ηγεσία της Δημοκρατικής Συμπαράταξης ότι με τέτοιου είδους μεταγραφές ευκαιριακού και καιροσκοπικού χαρακτήρα θα δημιουργήσει προσδοκίες συσπείρωσης και ανασύνταξης, μάλλον είναι γελασμένη! Τέτοιες κινήσεις μόνο αξιοπιστία και σοβαρότητα δεν εκπέμπουν».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.