Η μοδα και η ομορφια στην υπηρεσια της φιλανθρωπιας

Η Κομοτηνή στήριξε με θέρμη τη φιλανθρωπική επίδειξη μόδας που διοργάνωσαν η Λέσχη Lions Ορφέας Κομοτηνής και η Λέσχη Leo Θράξιππος - Με στόχο τη δημιουργία στέγης φιλοξενίας για τους άστεγους συμπολίτες μας

Το πρόσωπο της ανθρωπιάς και της αλληλεγγύης της έδειξε το βράδυ της Κυριακής για ακόμα μία φορά η Κομοτηνή, δίνοντας δυναμικό παρών στη φιλανθρωπική επίδειξη μόδας που διοργανώθηκε με πρωτοβουλία της Λέσχης Lions Ορφέας Κομοτηνής και της Λέσχης Leo Θράξιππος, σε συνεργασία με καταστήματα της Κομοτηνής και την υποστήριξη της Περιφέρειας ΑΜ-Θ και της ΔΚΕΠΠΑΚ στο ξενοδοχείο Chris & Eve.
 
Μία βραδιά αφιερωμένη στον συνάνθρωπο, καθώς σκοπός της εκδήλωσης ήταν η ενίσχυση του προγράμματος «ΣΤΕΓΗ» που αφορά στη συγκέντρωση χρημάτων για τη δημιουργία κέντρου φιλοξενίας για τους άστεγους συμπολίτες μας. 

Επιχειρήσεις και επαγγελματίες σε συστράτευση

Την παρουσίαση της εκδήλωσης ανέλαβαν οι δημοσιογράφοι Νατάσσα Βαφειάδου και Ειρήνη Τσακίρη, ενώ για την επιτυχή υλοποίησή της συνέπραξαν οι εξής επιχειρήσεις, καταστήματα, επιστήμονες και φορείς της περιοχής : Γυναικεία ενδύματα Aralie, Πολιτιστικός Χορευτικός Σύλλογος Alma Libre, The Art of Productions, Εστιατόριο Τα Αδέρφια, Ανθοπωλείο Ανθολόγιο, Alfa Beta Roto, Ξενοδοχείο Chris & Eve, Νυφικά Cinderella, Γυμναστήριο Ladies, Δημόκριτος Hotel, Ενδύματα Desigual, Eponymo Kid, Υποδήματα Zoo, Φρούτα-Λαχανικά Κνίκος, Κομμώσεις Head line, Σ. Κοϊμτζόγλου, Ηλεκτρολογικά Κωνσταντινίδης, Λαγάκης Α.Ε., Γ.Λεχούδης Ε.Δ.Ε., ΣΜΣ ΘΡΑΚΕΣ, Ενδύματα Mateossian, Αρτοσκευάσματα Mπουκιές, Beauty Star Μωραΐτη Ελένη, Xρυσός Τζαμπάζης, Auto Τζαμπαζλής, Οπτικά Κητζίδης, Ποτοποιία-Οινοποιία Θράκης ΑΒΕΕ, Σέλβης Security, Τυπογραφείο Φυγκάς, Φυταγορά Σοφοκλήs Αποστολίδηs, Χειροποίητα Xίλιεs και Μία Χάντρες, Υποδήματα Χατζηαντωνίου, Υπεραστικό ΚΤΕΛ Ν. Poδόπns, Κυνηγετικός Σύλλογος καθώς και οι ιατροί κ.κ. Ιωάννης Κοσμίδης, χειρούργος οφθαλμίατρος και Ιωάννης Βεσυρόπουλος, Πλαστικός χειρούργος.
 
Την επιμέλεια του χώρου είχαν οι κ.κ. Αλίκη Ξενοδοχίδου, Ναταλία Γαΐτη, Γιώργος Λεχούδης, Σοφοκλής Αποστολίδης, Φωτεινή Πασχαλίδου καθώς και το κατάστημα Ιris Gallery. Στο τεχνικό κομμάτι της βραδιάς, την επιμέλεια του ήχου και των φώτων είχε η εταιρεία The Art of Production, τη φωτογραφική κάλυψη της εκδήλωσης ο κ. Ιωάννης Τεπετσικλής, φωτογραφίες του οποίου «στόλισαν» επίσης τον χώρο, ενώ τον ρυθμό καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς έδινε ο Dj Lagos. 

Κλασικό ξεκίνημα από το ζεύγος Βενετικίδη

Το ζεύγος Βενετικίδη σήμανε την έναρξη της εκδήλωσης με ένα μίνι κονσέρτο κλασικής μουσικής, ενώ αμέσως μετά οι παρουσιάστριες κάλεσαν στη σκηνή την πρόεδρο της Λέσχης Lions Ορφέας Κομοτηνής κ. Ζωή Κοσμίδου, η οποία ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκομένους υπογραμμίζοντας τον ιερό σκοπό αυτής, καθώς και την εθελοντική προσφορά όλων των συντελεστών της εκδήλωσης.

Οι νεαρές μαθήτριες του γυμναστηρίου Ladies απέδειξαν στο κοινό πως η προετοιμασία για μία καλή εμφάνιση στην παραλία, μπορεί να συνδυαστεί με διασκέδαση, κάνοντας επίδειξη της τελευταίας μόδας εκγύμνασης που δεν είναι άλλη από την Zumba, σημαίνοντας παράλληλα και την έναρξη της επίδειξης. 

Στα παιδιά το μεγαλύτερο χειρόκροτημα

Καλλίγραμμα μοντέλα, γυναίκες και άντρες, περπάτησαν στην πασαρέλα φορώντας μοναδικές αέρινες, σικάτες αλλά και σύμφωνες με τις επιταγές της μόδας δημιουργίες, που πραγματικά εντυπωσίασαν το κοινό.
 
Η αρχή έγινε με τους μικρότερους συμπολίτες και συμπολίτισσές μας οι οποίοι ανέβηκαν στην πασαρέλα και ανέδειξαν με μοναδικό ταλέντο και νάζι, τα ενδύματα του καταστήματος παιδικών ενδυμάτων Eponymo Kid, που συνδυάστηκαν ιδανικά με υποδήματα από το κατάστημα παιδικού παπουτσιού Zoo και, φυσικά, το απαραίτητο αξεσουάρ του καλοκαιριού, τα γυαλιά ηλίου από τα Οπτικά Κητζίδης, ξεσηκώνοντας στην κυριολεξία το κοινό που τους καταχειροκρότησε. 

Στο Casual ντύσιμο το πρώτο μέρος της επίδειξης

Μεγάλα και μικρά μοντέλα συνυπήρξαν στη συνέχεια επί σκηνής, φορώντας ρούχα και αξεσουάρ του καταστήματος Desigual, σήμα κατατεθέν των οποίων αποτελεί η πολυχρωμία αλλά και η αισιοδοξία που αυτά αποπνέουν, τα οποία «ενίσχυσαν» τα χειροποίητα αξεσουάρ της Φωτεινής Πασχαλίδου, του καταστήματος «Χίλιες και μία χάντρες».
 
Παραμένοντας στο casual πλην όμως εντυπωσιακό και για όλες τις ώρες ντύσιμο, τη σκυτάλη έλαβε το κατάστημα “Mateossian Jeans”, η τελευταία «προσθήκη» στην αλυσίδα καταστημάτων της οικογένειας Ματεοσιάν που έχει συνδέσει το όνομά της με το καλό ντύσιμο στην Κομοτηνή, με δημιουργίες από τις γνωστότερες εταιρείες στον χώρο του νεανικού ντυσίματος.
 
Το κατάστημα Aralie επιβεβαίωσε στη συνέχεια πως κάνει πράξη το μότο του που δεν είναι άλλο από το «πάθος για την γυναίκα αλλά και την μόδα» παρουσιάζοντας μία σειρά ξεχωριστών δημιουργιών, απευθυνόμενες σε γυναίκες όλων των ηλικιών αλλά και κάθε γούστου, με προτάσεις ρούχων για όλες τις ώρες αλλά και «κομμάτια» για ειδικές περιστάσεις που εντυπωσίασαν.
 
Το πρώτο μέρος της επίδειξης έκλεισε με τα καθιερωμένα νυφικά από το κατάστημα Cinderella, με νυφικές δημιουργίες των μεγαλύτερων ευρωπαϊκών οίκων με τους οποίους συνεργάζεται ,και όχι μόνο, δημιουργίες που ακολουθούν τις τάσεις της μόδας, παραμένοντας ωστόσο πιστές στις κλασικές αξίες της δαντέλας και των παλ χρωμάτων. Νυφικές δημιουργίες που συνδυάστηκαν με τα απαραίτητα για κάθε νύφη παπούτσια από τα καταστήματα «Χατζηαντωνίου» που σίγουρα χαρακτηρίζονταν «κοσμήματα», με τα πραγματικά κοσμήματα όμως του καταστήματος «Χρυσός Τζαμπάζη» να κλέβουν την παράσταση, επιβεβαιώνοντας πως όχι μόνο τα διαμάντια, αλλά και ο χρυσός αποτελούν τον «καλύτερο φίλο» της γυναίκας, χωρίς ωστόσο οι «γαμπροί» να μένουν στο παρασκήνιο, καθώς ο κ.Τζαμπάζης φρόντισε και για τα κατάλληλα αντρικά αξεσουάρ, με το χρυσό ρολόι της εταιρείας Rolex που είδαμε στο χέρι ενός εκ των μοντέλων να εντυπωσιάζει.
 
Το πρώτο μέρος της εκδήλωσης έκλεισε με την κλήρωση που ανέδειξε περισσότερους από δέκα τυχερούς που έφυγαν με κάποια από τα ενδύματα και τα αξεσουάρ που θαύμασαν στη σκηνή στην κατοχή τους, ενώ ακολούθησε μία χορευτική επίδειξη του Πολιτιστικού Χορευτικού Συλλόγου Alma Libre. 

Επίσημο ένδυμα και νυφικές και γαμπριάτικες δημιουργίες στην κορύφωση της βραδιάς

Το δεύτερο μέρος της εκδήλωσης περιελάμβανε πιο επίσημα ενδύματα, ξεκινώντας από το κατάστημα Aralie που παρουσίασε βραδινές τουαλέτες αλλά και πιο απλά πλην όμως εντυπωσιακά σύνολα, ελλήνων και ξένων σχεδιαστών, που σίγουρα θα κάνουν ακόμα πιο πολύτιμες τις «πιο πολύτιμες στιγμές» σας.
 
Το κατάστημα Mateossian ακολούθως παρουσίασε ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ, των πιο γνωστών παγκοσμίως brands τόσο σε ό,τι αφορά το καθημερινό όσο και το βραδινό ντύσιμο, ενώ ήταν και το κατάστημα αυτό που ανέβασε στη σκηνή άντρες μοντέλα, τα οποία επιβεβαίωσαν την διαχρονική αξία αλλά και την αδιαμφισβήτητη κομψότητα που προσδίδει ένα καλοραμμένο αντρικό κοστούμι.
 
Το κατάστημα Mateossian ήταν αυτό που έντυσε και τους επίδοξους γαμπρούς που συνόδεψαν τις νύφες στο επόμενο και τελευταίο κομμάτι της επίδειξης που ήταν επίσης αφιερωμένο σε νυφικές και γαμπριάτικές δημιουργίες, και αποτέλεσε και την κορύφωση της βραδιάς. 

Το σαλόνι ομορφιάς “Beauty Star” και το κομμωτήριο “Head Line” οι βασικοί συντελεστές της διοργάνωσης

Η ανθοδέσμη που πέταξε στο κοινό μία από τις πανέμορφες νύφες κατέληξε στα χέρια της κ. Ελένης Μωραΐτη, υπεύθυνης του σαλονιού ομορφιάς “Beauty Star” εκ των βασικότερων συντελεστών της βραδιάς, που ανέδειξε αλλά και τόνισε με το μοναδικό μακιγιάζ της όλα τα μοντέλα που έλαβαν μέρος στην επίδειξη, αποδεικνύοντας όμως μέσα από τη δουλειά της που αφορούσε και στις δύο παρουσιάστριες, τις κ.κ. Βαφειάδου και Τσακίρη, πως το μακιγιάζ αποτελεί όντως τέχνη.
 
Κάθε πρόσωπο όμως αλλά και κάθε δημιουργία για να αναδειχθεί θέλει και το κατάλληλο χτένισμα, γεγονός που φαίνεται ότι γνωρίζει πολύ καλά, η κ. Νίτσα Βαλασίδου αλλά και συνολικά η ομάδα του κομμωτηρίου Ηead Line που δούλεψε πυρετωδώς για την προετοιμασία όλων των συντελεστών της εκδήλωσης, από τις πρώτες πρωινές ώρες αλλά και κατά τη διάρκεια της επίδειξης, με μοναδικά χτενίσματα, που τόνιζαν τα χαρακτηριστικά των μοντέλων με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
 
Λίγο μετά τις δέκα το βράδυ οι δύο παρουσιάστριές σήμαναν το τέλος της επίδειξης, ευχαριστώντας όλους τους παρευρισκομένους για την παρουσία τους, ευχόμενες την επιτυχή υλοποίηση του προγράμματος «ΣΤΕΓΗ» που αποτέλεσε τον σκοπό της όλης διοργάνωσης, αλλά, όπως τόνισαν, και ένα μέλλον στο οποίο «εκδηλώσεις αντίστοιχου φιλανθρωπικού χαρακτήρα να είναι αχρείαστες».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.