Η «Μαρμελαδα» εφερε την Ανοιξη

Παρουσίασε τα ανοιξιάτικα – καλοκαιρινά της cocktails σε μία μοναδική βραδιά

Μπορεί τα «γυρίσματα» του καιρού να μην ευνοούν το να σημάνουμε, έστω στο μυαλό και την διάθεσή μας, την έναρξη του καλοκαιριού, ωστόσο η «Μαρμελάδα» Wine Bar φρόντισε να μας υπενθυμίσει πως τα πρώτα μπάνια αλλά και η καλοκαιρινή διάθεση, που συνίσταται, μεταξύ άλλων, και σε δροσερά ποτά και ροφήματα, είναι κοντά.
 

Έτσι ετοίμασε και παρουσίασε σε ένα ξεχωριστό event τον νέο της κατάλογο ανοιξιάτικων – καλοκαιρινών cocktails, με βάση, φυσικά, το ποτό στο οποίο «εξειδικεύεται», ήτοι το κρασί.


Έξι νέα wine cocktails λοιπόν, δροσιστικά, πολύχρωμα και γευστικότατα, με βάση κάποιες εκ των δημοφιλέστερων ετικετών, δια χειρός των κ.κ. Γιώργου Γεωργιάδη και Κωνσταντίνου Μαλαίνου, από την ομάδα της «Μαρμελάδας» παρουσιάστηκαν στο κοινό της Κομοτηνής που έδωσε το «παρών»,  σε μία υπέροχη βραδιά, προάγγελο των επερχόμενων βραδιών του καλοκαιριού, υπό τους ταιριαστούς πάντα ρυθμούς disco House μουσικής του «ιδιαίτερου» Dj Φι.
 

Τα νέα cocktails της «Μαρμελάδας» αλλά και τα όσα «κλασικά» πλέον ποτά αλλά και γεύσεις έχουν ήδη κερδίσει τις καρδιές και τους ουρανίσκους μας, σας περιμένουν να τα δοκιμάσετε…  στην «άλλη» πλευρά της πόλης. 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.