Η Κομοτηναια Μαρια Καραπαναγιωτου παντρευτηκε τον εκλεκτο της καρδιας της Χρηστο Καλιατσα

Την Δευτέρα, 26 Αυγούστου στον Ιερό Ναό Τιμίου Ιωάννου Προδρόμου στην Νυμφαία

Στο πέρασμα των ετών, την έχουμε δει να φοράει αρκετά νυφικά, πρωταγωνιστώντας σε επιδείξεις μόδας Ελλήνων σχεδιαστών. Αυτή τη φορά όμως η «δική μας» Κομοτηναία Μαρία Καραπαναγιώτου φόρεσε το νυφικό των ονείρων της για να πρωταγωνιστήσει στον δικό της γάμο, με γαμπρό,τον γνωστό τραγουδιστή Χρήστο Καλιατσά.
 

Ο γάμος πραγματοποιήθηκε στην ιδιαίτερη πατρίδα της νύφης στην Κομοτηνή και συγκεκριμένα στον Ιερό Ναό Τιμίου Ιωάννου Προδρόμου στην Νυμφαία, την Δευτέρα, 26 Αυγούστου, παρουσία των οικογενειών τους, λοιπών συγγενών και φίλων, που έγιναν «μάρτυρες» της ωραιότερης, μέχρι σήμερα, στιγμής του ζευγαριού.
 

Την ένωση ενώπιον Θεού και ανθρώπων «σφράγισαν» οι κουμπάροι του ζευγαριού, Παναγιώτης και Δήμητρα Βασιλείου, Σίμος Χιτηρίδης και Γεωργία Βενετίδου.
 

Την απαστράπτουσα νύφη, που εντυπωσίασε στο χειροποίητο νυφικό της, συνόδεψε την εκκλησία και παρέδωσε στον γαμπρό ο πατέρας της, για να ακολουθήσει το μυστήριο…
 

…με την ομορφιά, αποτέλεσμα της αγάπης και του έρωτα, να πρωταγωνιστεί στα πρόσωπα των νεονύμφων, οι οποίοι αμφότεροι έλαμπαν.
 

Του μυστηρίου, ακολούθησε η γαμήλια δεξίωση στον καταπράσινο και υπέροχο υπαίθριο χώρο του τουριστικού περιπτέρου Νυμφαίας – Chateau Nouveau, με πολύ χορό αλλά και τραγούδι, με τον γαμπρό να παίρνει το μικρόφωνο ουκ ολίγες φορές και να αφιερώνει τραγούδια στην αγαπημένη του.
 
Χρήστο και Μαρία να ζήσετε ευτυχισμένοι!
Στους γονείς, να τους χαίρεστε!
Κουμπάροι, Πάντα Άξιοι!

Φωτογραφίες: Γιώτα Ζούμπου –PhotoStudioGT

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.