Η Κλεοπατρα Στογιαννιδου επικεφαλης του Δημοτικου Συμβουλιου Κομοτηνης(+Βιντεο)

Αναδείχθηκε νέα πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, με τους Γιώργο Ναβροζίδη και Χουσεΐν Μπαϊραμ στις θέσεις του αντιπροέδρου και του γραμματέα αντίστοιχα

Η κ. Κλεοπάτρα Στογιαννίδου αναδείχθηκε επικεφαλής του νέου Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου της Κομοτηνής, μετά τις σχετικές εκλογικές διαδικασίες της ειδικής συνεδρίασης του σώματος που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής.
 
Η κ. Στογιαννίδου,  ήρθε πρώτη σε ψήφους, λαμβάνοντας 35 ψήφους έναντι 4 λευκών σε σύνολο 39 ψήφων, ενώ στην ίδια διαδικασία στις θέσεις του αντιπροέδρου και γραμματέα, εκλέχτηκαν αντίστοιχα ο κ. Γιώργος Ναβροζίδης με 37 ψήφους υπέρ και 2 λευκά και ο κ. Χουσεΐν Μπαϊράμ από την παράταξη «ΠΟΛΗ- τική Ανατροπή». 

Κλεοπάτρα Στογιαννίδου «Θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να τιμήσω την εμπιστοσύνη των συναδέλφων μου και να ανταπεξέλθω στις υποχρεώσεις που απορρέουν από τη θέση μου αυτή»

 

Στις πρώτες τις δηλώσεις αμέσως μετά το πέρας της διαδικασίας η νέα πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κομοτηνής ευχαρίστησε θερμά το σύνολο των συναδέλφων της για τη στήριξή τους, ευχόμενη να καταφέρει να σταθεί επάξια στον ρόλο αυτό.
 
«Η διευρυμένη πλειοψηφία με την οποία εξελέγην στην τιμητική αυτή θέση μου δημιουργεί φυσικά εκτός από αισθήματα χαράς και τιμής και αισθήματα ευθύνης για τον ρόλο που καλούμε να διαδραματίσω. Έχω απόλυτη συναίσθηση των υποχρεώσεων που απορρέουν από τη θέση της Προέδρου του δημοτικού συμβουλίου και θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να τιμήσω την εμπιστοσύνη των συναδέλφων μου, να ανταποκριθώ στα καθήκοντά μου και να ανταπεξέλθω στις υποχρεώσεις που απορρέουν από τη θέση μου αυτή» τόνισε η ίδια χαρακτηριστικά, ενώ στη συνέχεια έκανε ειδική μνεία στον απερχόμενο πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Νότη Χαραλαμπίδη.
 
«Η ευθύνη είναι  μεγάλη δεδομένης και της έως τώρα διαδρομής του απερχόμενου προέδρου, του αγαπητού συναδέλφου και φίλου, Νότη Χαραλαμπίδη» σημείωσε
«ο οποίος διετέλεσε για 2,5 χρόνια πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου και διετέλεσε τα καθήκοντά του με απόλυτη συνέπεια, άψογα και αποτελεί για μένα ένα πολύ σημαντικό παράδειγμα προς μίμηση. Να τον συγχαρώ για την έως τώρα διαδρομή του στο δημοτικό συμβούλιο και εύχομαι και εγώ να μπορέσω να ανταποκριθώ επάξια στον ρόλο που μου ανατέθηκε σήμερα». 

Ευχές  για γόνιμη και παραγωγική θητεία σε κλίμα «συναινετικό»

 

Σε αντίστοιχο μήκος κύματος ευχαριστίες προς το σύνολο των συναδέλφων του εξέφρασε και ο κ. Γιώργος Ναβροζίδης, ευχόμενος «μία γόνιμη και παραγωγική θητεία, σε συναινετικό» όπως υπογράμμισε κλίμα «γιατί οι καιροί απαιτούν συναίνεση ειδικά για τους συμπολίτες μας τους πολίτες της Κομοτηνής», ενώ ευχαριστίες απηύθυνε και ο κ. Χουσεΐν Μπαϊράμ.

 

Η σύνθεση της νέας Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής 

Την εκλογή του νέου Προεδρείου του  Δημοτικού Συμβουλίου ακολούθησε και η εκλογή για τα τακτικά και αναπληρωματικά μέλη της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής η θητεία των οποίων θα ολοκληρωθεί  στις Αυγούστου του 2019.
 
Σε ό,τι αφορά την Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Κομοτηνής εκλέχτηκαν οι κ.κ. Δημήτρης Πολιτειάδης, Τζιχάν Ιμάμογλου, Εμρέ Αχμέτ, Αφροδίτη Καρελιάδου, Στράτος Τσακιρίδης, Φελίνα Καζάκου – Βρούζου, Γιώργος Θεοχαρίδης και Ελένη Λαφτσή, ως τακτικά μέλη, ενώ ως αναπληρωματικοί οι κ.κ .Δημήτρης Καρασταύρου, Θέμης Τζενετίδης, Σοφία Μενεσελίδου, Γιώργος Ναβροζίδης και Ιωακείμ Προυσινούδης.
 

Σε ό,τι αφορά την Επιτροπή Ποιότητας ζωής εκλέχτηκαν οι κ.κ. Νατάσα Λιβεριάδου, Θέμης Τζενετίδης, Γιάννης Γκαράνης, Σιμπέλ Μουσταφά Ογλού, Μανώλης Ταπατζάς, Ιωακείμ Προυσινούδης, Χασάν Χασάν και Αμέτ Ερτζάν ως τακτικά μέλη, ενώ ως αναπληρωματικά οι κ.κ.  Ουφούκ Μουσταφά, Φελίνα Καζάκου – Βρούζου, Δημήτρης Πολιτειάδης, Εριτζάν Κιοσσέ και Γιώργος Ζηλούδης.
 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.