Η Κατερινα Ιωαννιδου προεδρος της Επιτροπης Ελεγχου Καταγγελιων για μεταδοση μουσικης απο καταστηματα

Τα τρία από τα επτά μέλη της επιτροπής όρισε το Δημοτικό Συμβούλιο Κομοτηνής

Τρία από τα μέλη της Επιτροπής Ελέγχου Καταγγελιών που σχετίζονται με τη μετάδοση μουσικής από Καταστήματα Υγειονομικού Ενδιαφέροντος (ΚΥΕ) όπως προβλέπεται από την κανονιστική απόφαση που πρόσφατα υιοθετήθηκε από το Δήμο Κομοτηνής, όρισε την Πέμπτη 10 Αυγούστου το Δημοτικό Συμβούλιο Κομοτηνής.
 
Σύμφωνα με την κανονιστική η επιτροπή είναι επταμελής, αποτελούμενη από:

  • Έναν Εκπρόσωπο της Υγειονομικής Υπηρεσίας Ροδόπης
  • Έναν Εκπρόσωπο της Αστυνομικής Δ/νσης Ροδόπης
  • Τρεις Εκπροσώπους του Δημοτικού Συμβουλίου Κομοτηνής, απ΄ τους οποίους ένας θα προέρχεται από την πλειοψηφούσα παράταξη, ένας από την μείζονα και ένας από την ελάσσονα αντιπολίτευση
  • Δύο Εκπροσώπους του αντιπροσωπευτικότερου επαγγελματικού Συλλόγου των ΚΥΕ Δήμου Κομοτηνής.

Η Επιτροπή, πέραν της αρμοδιότητας του ελέγχου των καταστημάτων για την παράταση του ωραρίου μουσικής (αν δεν έχει επιτευχθεί η συμφωνία των περίοικων με αυτή) θα επιλαμβάνεται και των καταγγελιών που θα προέρχονται από ιδιώτες και που θα αφορούν σε οχλήσεις προερχόμενες από την μετάδοση μουσικής από ΚΥΕ.
 
Οι υποβαλλόμενες καταγγελίες θα εξετάζονται μόνον εφόσον είναι επώνυμες και συνοδεύονται από τη καταβολή στο Δημοτικό Ταμείο παραβόλου ύψους πενήντα ευρώ. Τα Μέλη της Επιτροπής θα διενεργούν αυτοψίες και μετρήσεις και θα υποβάλουν εγγράφως τις διαπιστώσεις και τις προτάσεις τους στην αρμόδια Δημοτική Υπηρεσία, για τις περαιτέρω ενέργειές της.
 
Έτσι το συμβούλιο όρισε ως πρόεδρο της επιτροπής την κ. Κατερίνα Ιωαννίδου (με αναπληρωτή τον κ. Γιάννη Μουρτίδη) και μέλη τον Χασάν Χασάν (με αναπληρωτή τον Εμρέ Αχμέτ) και την Ουφούκ Μουσταφά με αναπληρωτή τον Τζιχάν Ιμάμογλου)

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.