Η κακοκαιρια χτυπησε και το νερο στον Προφητη Ηλια

Σε καμένο μοτέρ, το οποίο αντικαταστάθηκε προσωρινά από ένα μεταχειρισμένο οφείλονταν οι διακοπές νερού στην περιοχή του Προφήτη Ηλία

Σήμερα αναμένεται να αποκατασταθεί οριστικά το πρόβλημα που δημιουργήθηκε με την υδροδότηση της περιοχής του Προφήτη Ηλία του Δήμου Μαρωνείας Σαπών, με την οριστική αντικατάσταση του μοτέρ που είχε καεί κατά την κακοκαιρία που είχε πλήξει την περιοχή προ ημερών.
 
Όπως ανέφερε ο Δήμαρχος Μαρωνείας Σαπών κ. Γιάννης Σταυρίδης, η καταιγίδα που χτύπησε την περιοχή πριν από μερικές ημέρες προκάλεσε αρκετά προβλήματα τόσο στην ηλεκτροδότηση της περιοχής όσο και στην υδροδότηση, μιας και εξαιτίας της κάηκε το μοτέρ που βοηθούσε στην τροφοδότηση της περιοχής του Προφήτη Ηλία με νερό.
 
«Όταν το νερό σταμάτησε ο Δήμος ξεκίνησε την προσπάθεια για την αποκατάστασή του άμεσα», σημείωσε κ. Σταυρίδης, καταλήγοντας να τοποθετηθεί ένα μεταχειρισμένο μοτέρ και δίνοντας νερό αργά το βράδυ της ημέρας που σημειώθηκε η διακοπή.
 
Ο Δήμος παρήγγειλε δε και καινούριο μοτέρ, το οποίο είχε έρθει την Παρασκευή και αναμενόταν το πρωί του Σαββάτου -γύρω στις 5 το πρωί για να υπάρξει η μικρότερη δυνατή ενόχληση- συνεργείο του Δήμου να τοποθετήσει το καινούριο ώστε να μην υπάρξει ξανά πρόβλημα. K.M.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.