Η ισχυς εν τη ενωσει το μηνυμα της ΟΕΒΕΣ για το 2018

Έκοψε τη βασιλόπιτά της στο δείπνο προς τιμήν των τοπικών ΜΜΕ

Τη βασιλοπιτά της για το νέο έτος, έκοψε στο δείπνο που παρέθεσε προς τιμήν των εκπροσώπων των τοπικών ΜΜΕ, η ΟΕΒΕΣ Ροδόπης, παρουσία του συνόλου του Δ.Σ. της, μελών και φίλων, το βράδυ της Τετάρτης, στο εστιατόριο «Τα Αδέρφια».
 
Ο πρόεδρος της ΟΕΒΕΣ Ροδόπης, έχοντας στο πλευρό του την πρόεδρο του εμπορικού Συλλόγου Κομοτηνής κ. Κική Κωνσταντινίδου αλλά και τον πρόεδρο του Επαγγελματικού και Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Ροδόπης κ. Αντώνη Γραβάνη, ευχήθηκε σε όλους «καλή χρονιά» υπογραμμίζοντας πως  «ενωμένοι θα μπορέσουμε να κάνουμε το καλύτερο τόσο για τις επιχειρήσεις μας όσο και για την πόλη μας και την περιοχή μας μιας και όπως μαθαίνουμε κάθε μέρα είμαστε από τους τελευταίους. Ο νομός κατέληξε πάλι ουραγός όλης της Ελλάδας». «Στόχος μας, με τη βοήθεια όλων των Μέσων, να αναδείξουμε τα προβλήματα, να γίνουμε όλοι μαχητικοί, να τρέξουμε ώστε του χρόνου ο νομός μας να είναι πιο ψηλά» σημείωσε χαρακτηριστικά.
 

Στο ίδιος μήκος κύματος και ο χαιρετισμός της κ. Κωνσταντινίδου, η οποία υπογράμμισε πως «η προσπάθεια που κάνουμε για τον τόπο, την επιχειρηματικότητα και τους εμπόρους είναι μεγάλη», ευχαριστώντας με τη σειρά της τα ΜΜΕ για τη στήριξη, ευχόμενη «όλοι μαζί, να μπορέσουμε να βγούμε μπροστά και να αναδείξουμε ότι εμείς, η περιοχή μας, είμαστε η αρχή αυτού του κράτους, ο πρώτος σταθμός για να μπει κάποιος και να επενδύσει σε αυτή τη χώρα».
 

Για την απόλυτη και αμέριστη συνεργασία όλων των φορέων της περιοχής μίλησε στον σύντομο χαιρετισμό του και ο πρόεδρος του ΕΒΕΡ κ. Αντώνης Γραβάνης, χαρακτηριστικά όπως επεσήμανε απαραίτητα ούτως ώστε «να κάνουμε το βήμα μπροστά για την επιχειρηματικότητα της περιοχής που τόσο πονάει».
 
Τυχερή της βασιλόπιτας στάθηκε η υπεύθυνη του ραδιοφωνικού σταθμού «Ράδιο Ροδόπη 95,5fm» κ. Κατερίνα Μαλούση η οποία παρέλαβε από τον κ. Βαφειάδη και την κ. Κωνσταντινίδου ένα αντίτυπο του βιβλίου του κ.Θανάση Πανδρευμένου με τίτλο «Νόστιμες αναμνήσεις από τη Θράκη».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.