Η Γκιουλ – Μπεγιαζ μεταφερει το μηνυμα της νικης σε Δραμα – Καβαλα – Ξανθη

Η Γκιούλ – Μπεγιάζ Καρά Χασάν, υποψήφια Πρόεδρος της Διευρυμένης Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Δράμας – Καβάλας – Ξάνθης, περιοδεύει τις τελευταίες μέρες στα χωριά και τις πόλεις των τριών Νομών, όπου γίνεται δεχτεί με ενθουσιασμό από τον κόσμο.

Η κ. Καρά Χασάν μεταφέρει το μήνυμα της νίκης στις επικείμενες εκλογές της 15ης Οκτωβρίου και την αλλαγή σελίδας στη διοίκηση της Υπερνομαρχίας.

Την Κυριακή, 24 Σεπτεμβρίου, η κ. Καρά Χασάν
με τον κο Παπουτσή και υποψήφιους νομαρχιακούς συμβούλους επισκέφθηκαν τη Θάσο. Οι υποψήφιοι παρευρέθησαν σε εκδήλωση της Θασιακής Ένωσης που βράβευσε τους αριστούχους μαθητές. Στην συνέχεια, συνομίλησαν με κατοίκους της Θάσου που εκδήλωσαν την στήριξή τους στην κ. Καρά Χασάν και τον συνδυασμό.

Το βράδυ της Κυριακής, η κ. Καρά Χασάν παρευρέθη στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του Στέλιου Χατζηευαγγέλου στο Εύλαλο. Η κα Καρά Χασάν ευχήθηκε καλή επιτυχία στον κ. Χατζηευαγγέλου και εξέφρασε την πεποίθησή της, ότι ο Δήμαρχος, με την εμπιστοσύνη που του δείχνουν οι πολίτες του δήμου Τοπείρου, θα συνεχίσει για μια ακόμα τετραετία το αξιόλογο έργο του.

Τη Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου, η κ. Καρά Χασάν και ο κ. Παπουτσής επισκέφθηκαν εργοστάσια της βιομηχανικής ζώνης της Καβάλας. Οι υποψήφιοι είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν τόσο με τις διοικήσεις των επιχειρήσεων όσο και με τους εργαζομένους.

Το βράδυ της Δευτέρας, ο Φώτης Καραλίδης και οι υποψήφιοι νομαρχιακοί σύμβουλοι της ΥΠΕΡ-ΝΟΜΑΡΧΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ, επισκέφθηκαν το Σέλερο, όπου πραγματοποιήθηκε ανοιχτή συγκέντρωση και ομιλία. Η Γκιούλ – Μπεγιάζ Καρά Χασάν, απευθυνόμενη στο πλήθος του κόσμου που είχε συγκεντρωθεί, είπε μεταξύ άλλων «Θέλω να ευχηθώ στους ομόθρησκούς μου καλό Ραμαζάνι. Σε αυτόν τον αγώνα σας θέλουμε δίπλα μας. Σας ζητάμε να εμπιστευτείτε τις ιδέες μας, τα προγράμματά μας, τους ανθρώπους που αύριο θα είναι δίπλα σας, στις ανάγκες, τα προβλήματά σας, τα ζητούμενά σας. Η σημερινή νομαρχιακή αρχή δεν ενδιαφέρεται ουσιαστικά για τον τόπο, ούτε για τους πολίτες. Για αυτό, πρέπει να σταθούμε ο ένας δίπλα στον άλλον. Πρέπει να εμπιστευθούμε ο ένας τον άλλο.»

Την Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου, η κ. Καρά Χασάν, παρευρέθη στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του Βασίλη Τσολακίδη, υποψήφιου Δημάρχου Βιστωνίδας. Η κ. Καρά Χασάν, ευχήθηκε τόσο στο Δήμαρχο όσο και στους δημοτικούς συμβούλους καλή επιτυχία και καλή συνέχεια στο έργο που επιτελούν στο Δήμο.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.