Η επομενη μερα και τα καταλοιπα των 4.500 αυγων

Φανερά δια της όσφρησης και μόνο ήταν χθες το πρωί τα όσα έλαβαν χώρα κατά την διάρκεια της Τετάρτης στον χώρο της πρώην Νομαρχίας Ροδόπης. Τα «κατάλοιπα» των 4.500 αυγών, των κροτίδων, των βεγγαλικών και όσων λοιπών πέταξαν κατά την διάρκεια της «πολιορκίας» του κτιρίου οι συγκεντρωμένοι αγρότες και κτηνοτρόφοι ήταν εμφανή δια γυμνού οφθαλμού φυσικά, ωστόσο η μυρωδιά των αυγών ήταν αυτή που «κέρδισε» κατά κράτος τις «αισθήσεις» όσων διέρχονταν από το κτίριο κατά την χθεσινή ημέρα.

Και ενώ τα συνεργεία καθαριότητας έπιασαν από νωρίς δουλειά, καθότι πρόκειται και για εργασιακό χώρο, καθαρίζοντας την πλειοψηφία των διαφόρων καταλοίπων, η μυρωδιά δεν έλεγε να φύγει.
 
Πέραν της μυρωδιάς βέβαια τα όσα διημείφθησαν στο κτίριο της πρώην νομαρχίας Ροδόπης την Τετάρτη ήταν εμφανέστατα και από τις μικροζημιές που έγιναν στο κτίριο, οι οποίες ωστόσο περιορίστηκαν σε σπασμένα τζάμια στις εισόδους του κτιρίου αλλά και σε παράθυρα του 1ου ορόφου και συγκεκριμένα στο γραφείο του αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης Χρήστου Μέτιου.
 
Ξύδι και κατακάθι ελληνικού καφέ είναι το μυστικό των παλαιοτέρων νοικοκυρών και καθότι δοκιμασμένο και από τις νεότερες, το προτείνουμε ανεπιφύλακτα σε περίπτωση που η μυρωδιά παραμείνει και μετά τον καθαρισμό στους διαδρόμους της πρώην Νομαρχίας. Ν.Β.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.