Η «εμφυλια» μονομαχια Γκιριτση που βρηκε νικητη το μικροτερο μελος της οικογενειας

Τάσος (Έσπερος Λαμίας) vs Λάμπρος (ΓΑΣ Κομοτηνή) σημειώσατε διπλό

Ένα ενδιαφέρον στατιστικό στοιχείο σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου στο Χαλκιοπούλειο της Λαμίας, όπου ο ΓΑΣ έδωσε μία μεγάλη μονομαχία απέναντι στον  Έσπερο. Αντιμέτωποι τέθηκαν δύο αδέρφια, ο Τάσος και ο Λάμπρος φορώντας ο καθένας την φανέλα μίας ομάδας.

Δύο εξαιρετικά παιδιά με ήθος και σεβασμό για αυτό που κάνουν, εργατικότητα και λίγα λόγια. Έχοντας μεγαλώσει με τις καλύτερες αρχές από τους γονείς τους συνδυάζουν την μεγάλη τους αγάπη, το μπάσκετ με τις επιδόσεις στο σχολείο. Άλλωστε ο Τάσος, ο οποίος ξεκίνησε στις ακαδημίες της ΑΕ Κομοτηνής και πανηγύρισε σε ηλικία 16 ετών την άνοδο στην Γ΄ Εθνική είναι πλέον στην Λαμία  φοιτητής στο ΤΕΙ Φυσικοθεραπείας θέλοντας να προσφέρει στον αθλητισμό από πολλά πόστα. Φυσικά και ο Λάμπρος, το μικρότερο μέλος της οικογένειας δεν υστερεί καθόλου στις μαθητικές επιδόσεις και θέτει ψηλά τον πήχη, θέλοντας να συνδυάσει τις σπουδές με το μπάσκετ.

Στο τέλος της ημέρας μπορεί να χαμογέλασε ο Λάμπρος καθώς η ομάδα του, ο ΓΑΣ Κομοτηνή, πήρε ένα πολύτιμο ροζ φύλλο αγώνα αλλά αυτό που σίγουρα χαμογελάει είναι το μπάσκετ της πόλης μας, που βλέπει πως αποδίδει καρπούς η προσπάθεια που γίνεται σε όλους τους συλλόγους της πόλης.

 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.