Η «εκρηξη» του δημαρχου Κομοτηνης για τα διαμειβομενα στο προσφυγικο

«Μετά από τέτοιες "εθνικές" γραμμές θα ντρεπόμουν να λέγομαι Αυστριακός ή Ούγγρος....»

Λάβρος εναντίον των κυβερνήσεων της Αυστρίας και της Ουγγαρίας, για τη στάση που τηρούν στο προσφυγικό ζήτημα, εμφανίστηκε με σχόλιο-ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο  δήμαρχος Κομοτηνής, κ. Γιώργος Πετρίδης. Πρόκειται για μία από τις σπάνιες παρεμβάσεις που κάνει ο κ. Πετρίδης για θέματα γενικής πολιτικής και δη από το βήμα των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.
 
Το στοιχείο αυτό, σε συνδυασμό με το ύφος του κειμένου της επίμαχης ανάρτησης, προδίδουν μια έντονη οργή, που προφανώς του έχουν προκαλέσει τα όσα διαμείβονται στο πεδίο του προσφυγικού  τις τελευταίες εβδομάδες. Ενδεικτική των παραπάνω είναι η κατακλείδα «θα ντρεπόμουν να λέγομαι Αυστριακός ή Ούγγρος» της σύντομης ανάρτησης του δημάρχου Κομοτηνής.
 
Το ακριβές περιεχόμενο της ανάρτησης είναι το εξής:
 
«Αυστριακοί και Ούγγροι, εγκαλούν και απομονώνουν την Ελλάδα ως ανίκανη να φυλάξει τα σύνορά της!!! Αυτοί που στόλιζαν με γαρύφαλλα τους ναζί εισβολείς των πατρίδων τους, μας κατηγορούν γιατί δεν πνίγουμε γυναίκες και παιδιά στο Αιγαίο!!!!!! Πραγματικά μετά από τέτοιες “εθνικές” γραμμές θα ντρεπόμουν να λέγομαι Αυστριακός ή Ούγγρος….».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.