Η εκπνοη του ’16 επεφυλασσε μια μεγαλη επιτυχια για το Badminton του «Α.Σ. Δημοκριτειο»

Με χάλκινο μετάλλιο επέστρεψε από το όπεν Σιδηροκάστρου η Χριστίνα Μαυροματίδου

Η μεγαλύτερη για φέτος επιτυχία της ομάδας Badminton του «Α.Σ. Δημοκρίτειο», ήρθε με το τέλος του 16’.
 
Μετά από μια πολύ πετυχημένη χρονιά με συμμετοχές σε όλους τους αγώνες εντός και εκτός Ελλάδος συμπεριλαμβανομένου και του βαλκανικού εφήβων, αλλά και του βαλκανικού βετεράνων στην πόλη Αλμπένα της Βουλγαρίας, η ομάδα Badminton της πόλης μας με την αθλήτρια Χριστίνα Μαυροματίδου κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο διπλό γυναικών μαζί με την Άννα Δαμακούδη από Θεσσαλονίκη, στο 4ο πανελλήνιο όπεν που έγινε στο Σιδηρόκαστρο Σερρών το 2ήμερο 28 και 29 Δεκεμβρίου.
 

«Η επιτυχία αυτή δεν ήρθε τυχαία, μιας και η Μαυροματίδου υπήρξε μια από τις καλύτερες Ελληνίδες αθλήτριες badminton. Ήταν 1η στην πανελλήνια κατάταξη επί σειρά ετών και είχε φτάσει κοντά να εκπροσωπήσει την χώρα μας στους ολυμπιακούς αγώνες το 2004!» εξήγησε σε δηλώσεις του ο προπονητής Badminton του Συλλόγου κ. Χαράλαμπος Ιορδάνου ευχαριστώντας παράλληλα εκ μέρους όλης της ομάδας τον χορηγό της αθλήτρια, το ινστιτούτο λέιζερ αποτρίχωσης «LASERDERM».
 
Αξίζει να σημειωθεί τέλος πως στην αποστολή στο Σιδηρόκαστρο συμμετείχαν επίσης και οι αθλητές του συλλόγου, Χρήστος Καλλιγάς, Σταύρος Κιλινγκαρίδης, Αλκιβιάδης Γεωργιάδης, Χρίστος Πολυτσάκης και ο Κωνσταντίνος Τζεβελεκίδης, «οι οποίοι είχαν πολύ καλή παρουσία και αποκόμισαν σημαντικούς βαθμούς για τις επερχόμενες διοργανώσεις», σύμφωνα με τον προπονητή τους. 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.