Η «dream team» των café της πολης μας αναμετραται με την ΑΕ Κομοτηνης

Τη Δευτέρα στο κλειστό του 1ου Λυκείου στο πλαίσιο της δράσης «Ο Αη Βασίλης άργησε μια μέρα»

Ένα διαφορετικό ρόλο από αυτών που τους έχουμε συνηθίσει θα αναλάβουν οι ιδιοκτήτες καφέ και εστίασης της πόλης μας. Συγκεκριμένα αντί καφέ ή φαγητού οι ιδιοκτήτες υπόσχονται να «σερβίρουν» πολλά καλάθια σε μία μπασκετική αναμέτρηση που θα λάβει χώρα τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου στο κλειστό γυμναστήριο του 1ου Λυκείου  Κομοτηνής, στην Εκτενεπόλ. Κινητήριος δύναμη βέβαια αυτής της πρωτοβουλίας δεν είναι άλλη από το «Ο Αη Βασίλης άργησε μια μέρα». Η δράση που τα τελευταία χρόνια, τέτοια εποχή δραστηριοποιεί πολλές συλλογικότητες της πόλης μας με σκοπό τη συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης που θα διατεθούν στις κοινωνικές υπηρεσίες του δήμου για τους συμπολίτες μας που τα έχουν ανάγκη.
 
Οι καταστηματάρχες της πόλης άλλωστε πολλάκις έχουν αποδείξει τη στήριξη στην εν λόγω  δράση, είτε φιλοξενώντας τους σάκους του Αη Βασίλη στα καταστήματά τους είτε διοργανώνοντας διάφορες εκδηλώσεις. Αυτή τη φορά αποφάσισαν να πάνε ένα βήμα παραπέρα και εκτός της δεδομένης στήριξής τους να αλλάξουν τον ρόλο που τους έχουμε συνηθίσει, να φορέσουν τα αθλητικά τους και να μπουν στο γήπεδο.
 
Βέβαια το παιχνίδι δεν θα διεξαχθεί μεταξύ τους αλλά απέναντί τους οι καταστηματάρχες της πόλης μας θα έχουν την ομάδα μπάσκετ της ΑΕ Κομοτηνής. Μία ομάδα που έχει αποδείξει και αυτή τη στήριξή της στη δράση,  θεσμό πλέον, της Κομοτηνής και δεν χάνει ευκαιρία να επιδεικνύει κάθε φορά το κοινωνικό της πρόσωπο.
 
Κι αν για την ΑΕ Κομοτηνής η σύνθεση της ομάδας είναι γνωστή, αξίζει να αναφέρουμε τους «γενναίους» καταστηματάρχες που θα αγωνιστούν απέναντί της. Η ομάδα “Cofee alert” θα αποτελείται από 32 καραστηματάρχες και συγκεκριμένα τους εξής:
 
Γρηγορόπουλος (Βαρόσι), Τζενετίδης (Bakkal), Καραγκιοζάκης (Bar is white), Αϋφαντής (Μαρμελάδα), Γιάτσος (Friends), Ζιώγας (Εl Classico), Πηλικίδης (Hobos), Κανακίδης (Το Μασάλι), Χατζόπουλος (Θκομ), Κιτμερίδης (Λου.Κι) Στασιάδης (Ηχοδρόμιο), Ευκαρπίδης (Da Luz), Θυμηκιώτης (Avant), Μαυρίδης (Πάνθεον), Κιλτσίδης (Άστρα), Διγώνης (Φίλαθλος), Κωστίδης (Villagio), Αχιλλέας (Bel air), Περιβολοπούλου (Το καφέ της Πλάκας), Γιαξής (Biccicleta), Σπορίκης (Journey), Βαφειάδης (Τα Αδέρφια), Κατσούρης (Κατσούρης), Ζοΐδης (Σοκολάτα), Γκουδουσίδης Π. (Scenario), Γκουδουσίδης Σ. (Scenario), Γεωργιάδης (Piccolo), Φλέγκας (Lobby), Χατζόπουλος (State), Κωσταρέλης (Σβούρα), Χατζηθεοδώρου (Away), Μουσκοΐδης (Raggazzi).
 
Μοναδική προϋπόθεση για να παρακολουθήσει ο καθένας εξ ημών αυτή την αμφίρροπη –θέλουμε να ελπίζουμε- αναμέτρηση είναι να έχει μαζί του τρόφιμα ώστε να γεμίσουν οι σάκοι που θα βρίσκονται στο Κλειστό.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.