Η «δημιουργικη» ομαδα της “Maik Productions” εκοψε τη βασιλοπιτα της

Το βράδυ της Κυριακής στο «ΛΟΥ.ΚΙ»

Με τα μέλη της, αλλά και φίλους, η ερασιτεχνική κινηματογραφική ομάδα “Maik Productions” έκοψε τη βασιλόπιτά της, το βράδυ της Κυριακής, 4 Φεβρουαρίου στο «ΛΟΥ.ΚΙ».
 

Με μέλη και φίλους, εκπροσώπους της καλλιτεχνικής «κοινότητας» της πόλης ως επί το πλείστον, αλλά στο σύνολό τους δημιουργοί, όπως τους χαρακτήρισε ο ιδρυτής της ομάδας Μιχάλης Δανιήλ Βαμβακάς, που έλαβε τον λόγο καλωσορίζοντας τους παρευρισκομένους και ευχόμενος μία καλή χρονιά, γεμάτη δημιουργία, σε ατομικό αλλά και συλλογικό επίπεδο.
 
Πριν δώσει τον λόγο στην Βάλση Πελτέκη, «εκλεκτό» μέλος της ομάδας της Maik Productions, η οποία και έκοψε τη βασιλόπιτα, το φλουρί της οποίας έτυχε στην Ειρήνη Παράσχου.
 

Τη διευρυμένη «οικογένεια» της “Maik Productions” που έδωσαν το «παρών» αποτελούν οι κ.κ.Μυρσίνη Λαντζουράκη, Άννυ Μαχαιροπούλου, Χρήστος Γρόζος , Κεβόρκ Μελκονιάν, Παναγιώτης Αναστασίου, Αγάπη Ηλιάδου, Σάκης Μπαξεβάνης , Δημήτρης Μακίδης, Κωνσταντίνος Θεοδωσιάδης, Γιώργος Κουκάκης, Χρήστος Σαλίκας, Νατάσσα Βαφειάδου, Θάνος Βαφειάδης και Βάτος Παρασκευάς, οι Πέτρος Κιτμερίδης και Δημήτρης Λούρας από το «ΛΟΥ.ΚΙ», ενώ «φώτισαν» δια της απουσίας τους μέσω ευχών οι κ.κ. Όλγα Τζελέπη, Κατερίνα Ιωαννίδου, Νικολέτα Ζαχαρή και Τζένη Κατσαρή – Βαφειάδη. 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.