Η Δεσποινα Μουζακη, η καλλιτεχνικη διευθυντρια του Μεγαρου Moυσικης στην Κομοτηνη το Σαββατο που μας περασε

Η καλλιτεχνική διευθύντρια του Μεγάρου Μουσικής Κομοτηνής κ. Δέσποινα Μουζάκη το Σάββατο που μας πέρασε επισκέφθηκε την Κομοτηνή, προσκεκλημένη του αντιπεριφερειάρχη κ. Χρήστου Μέτιου, σε μια πρώτη γνωριμία με τον τόπο και τα πρόσωπα.

Το πλήρες πρόγραμμα της κ. Μουζάκη στην Κομοτηνή δεν έγινε γνωστό, ούτε επίσης το αντικείμενο των συζητήσεών της με τον κ. αντιπεριφερειάρχη, είναι όμως σχεδόν αυτονόητο ότι θα συζήτησαν μεταξύ άλλων και για το καλλιτεχνικό πρόγραμμα με το οποίο θ’ ανοίξει εκ νέου τις πύλες του στο κοινό της Κομοτηνής και της Θράκης το Μέγαρο.
 
Ευγενής, προσιτή, ζεστή, διακριτική προσωπικότητα ησσόνων τόνων η κ. Μουζάκη συνομίλησε με εκπροσώπους του πολιτισμού, όπως η προϊσταμένη της Εφορίας Ροδόπης κ. Χρύσα Καραδήμα, η σκηνοθέτης, ηθοποιός και ιδρύτρια του θεατρικού εργαστηρίου «Επί σκηνής» κ. Μυρσίνη Λαντζουράκη, καθώς και εκπροσώπους του τύπου, μεταξύ των οποίων η εκδότρια της εφημερίδας μας κ. Νατάσσα Βαφειάδου, η αρχισυντάκτρια της εφημερίδας «Χρόνος» κ. Μελαχροινή Μαρτίδου και η φιλόλογος και επιμελήτρια βιβλίων κ. Τζένη Κατσαρή-Βαφειάδη.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.