Η COSMOTE-Μedia και στηριζει το φεστιβαλ Μαρωνειας- Σαπων και το διαφημιζει

Σε διαδικτυακή βόλτα σε αρκετές ηλεκτρονικές εφημερίδες είδαμε δημοσιευμένο δελτίο τύπου της COSMOTE στο οποίο γίνεται αναφορά στα πολιτιστικά και αθλητικά γεγονότα του καλοκαιριού που η εταιρεία στηρίζει.
 
Μεταξύ αυτών και το Φεστιβάλ Μαρωνείας-Σαπών, όπως στον συνοδευτικό του δελτίου τύπου χάρτη, σημειώνεται.
 
Δείτε όμως…

«Φεστιβάλ και εκδηλώσεις στην ελληνική περιφέρεια στηρίζει, για άλλη μια χρονιά, η COSMOTE, ταξιδεύοντας ανά την Ελλάδα, ενισχύοντας τις τοπικές κοινωνίες και προβάλλοντας τον πολιτισμό και τον αθλητισμό. Από τη Ροδόπη έως την Κρήτη και από την Αιτωλοακαρνανία έως τη Μύκονο, η COSMOTE προσφέρει μοναδικές καλοκαιρινές εμπειρίες στους κατοίκους, αλλά και τους επισκέπτες των διαφόρων περιοχών της χώρας. Οι δράσεις και εκδηλώσεις που στηρίζει η COSMOTE σε όλη την Ελλάδα την περίοδο Ιουνίου-Αυγούστου ξεπερνούν τις 30. Οι επερχόμενες είναι οι εξής:
 
Φεστιβάλ
• Καβάλα, 9/7-28/8: 59 ο Φεστιβάλ Φιλίππων, το μεγαλύτερο πολιτιστικό γεγονός της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης με πλήθος θεατρικών και μουσικών παραστάσεων.
• Ροδόπη, 9/7-20/8: 6o Φεστιβάλ Μαρώνειας Σαπών, παραστάσεις αρχαίου θεάτρου καθώς και μουσικές βραδιές και εκδηλώσεις στη Μαρώνεια, στις Σάπες και την Ξυλαγανή…».
 
Βρε, το Φεστιβάλ μας, και δίπλα δίπλα μάλιστα μ’ αυτό της Καβάλας!!!Ν.Β.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.