Η Χριστουγεννιατικη εκδηλωση της Ενωσης Αστυνομικων Υπαλληλων Ροδοπης

Για τα παιδιά των μελών της

Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση για τα παιδιών των μελών της πραγματοποίησε την Παρασκευή, 29 Δεκεμβρίου, η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ροδόπης στο Τμήμα Δοκίμων Αστυφυλάκων Κομοτηνής.
 
Ο Μίκυ και η Μίνι, ξωτικά, χριστουγεννιάτικοι ήρωες, φουσκωτά παιχνίδια, σιντριβάνι σοκολάτας, ποπ κορν και μαλλί της γριάς ξετρέλαναν του μικρούς πρωταγωνιστές οι οποίοι απόλαυσαν παιχνίδι και χορό.
 

Ο χώρος των εστιατορίων του Τ.Δ.Α. Κομοτηνής μετατράπηκε σε έναν τεράστιο παιδότοπο και μέσα σε εορταστικό Χριστουγεννιάτικο κλίμα, όπου μικροί και κυρίως οι μεγάλοι, απήλαυσαν με ξεγνοιασιά  ποιοτικό χρόνο με τις τρυφερές αυτές υπάρξεις που σε αντίθεση με τα περισσότερα παιδιά της γης,  θυσιάζουν στο βωμό της ασφάλειας των συμπολιτών μας την αυτονόητη ανάγκη τους για παρουσία των γονέων τους δίπλα τους και  στα σπίτια τους στις ημέρες των εορτών.
 
Στο τελείωμα της βραδιάς, άπαντες φωτογραφήθηκαν με τον Άγιο Βασίλη που τους μοίρασε αναμνηστικά δώρα και σοκολάτες.
 

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν μεταξύ άλλων ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ιεράς Μητρόπολης Μαρωνείας & Κομοτηνής κ.κ. Παντελεήμων, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης Αστυνομικός Υποδιευθυντής κ. Μιχαήλ Σεβδυνίδης, ο Διοικητής του Τ.Δ.Α. Κομοτηνής και εκπρόσωπος του Διοικητή της Σχολής Αστυφυλάκων Αστυνόμος Α΄ κ. Γεώργιος Ελευθεριάδης και ο Εκπρόσωπος της Ένωσης Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ. Περιφέρειας Α.Μ.Θ. και Οργανωτικός Γραμματέας κ. Παναγιώτης Βασιλειάδης, οι οποίοι απηύθυναν σύντομο χαιρετισμό.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.