«Η ασφαλεια και η προστασια των πολιτων της Ροδοπης δεν αποτελουν προτεραιοτητα για την κυβερνηση»

Ο υφυπουργός απέρριψε το αίτημα που κατέθεσε ο βουλευτής Δ. Χαρίτου για τη στελέχωση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ροδόπης

Η ασφάλεια και η προστασία των πολιτών της Ροδόπης, όπως φαίνεται από την απάντηση του υφυπουργού Προστασίας Ελευθέριου Οικονόμου, δεν αποτελούν προτεραιότητα της σημερινής κυβέρνησης, όπως η επικοινωνιακή διαχείριση των επιχειρήσεων της αστυνομίας στο κέντρο της Αθήνας.

Γι’ αυτό άλλωστε στο ερώτημα του βουλευτή Δ. Χαρίτου για το αν θα καλυφθούν οι 50 κενές οργανικές θέσεις μετά τις 24 αποσπάσεις υπαλλήλων της στην Αστυνομική Διεύθυνση Ροδόπης, που δυσχεράνουν εκ των πραγμάτων το έργο της και δεν μπορεί να ασκήσει ακόμα πιο αποτελεσματικά τη δουλειά της, με την απάντησή του υφυπουργού η κυβέρνηση αισθάνεται ικανοποιημένη, αναφέροντας ότι έχουν καλυφθεί στο σύνολό τους οι προκηρυχθείσες, κατά τις τακτικές μεταθέσεις τ.ε., θέσεις, ενώ αυτή ενισχύεται, δήθεν, με δέκα  αστυνομικούς – ειδικούς φρουρούς.

«Δυστυχώς τα προβλήματα της ασφάλειας και η προστασία των πολιτών της Ροδόπης, μετά την απάντηση του υφυπουργού, θα παραμείνουν, όπως και οι ελλείψεις σε κτηριακές υποδομές, υπηρεσιακά οχήματα και εξοπλισμό» επισημαίνει σχετικά σε γραπτή του δήλωση ο κ. Χαρίτου.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.