«Η Αναπτυξη της Θρακης. Το εργο της Διακομματικης Κοινοβουλευτικης Επιτροπης»

Διαδικτυακή εκδήλωση από την AHEPA HELLAS – Τμήμα HJ-20 “ΟΡΦΕΥΣ” Κομοτηνής

H περιοχή της Θράκης βρίσκεται στο επίκεντρο της διαδικτυακής εκδήλωσης πουδιοργανώνει την Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2020, στις 18:30, η AΧΕΠΑ – Τμήμα HJ-20“ΟΡΦΕΥΣ” Κομοτηνής.

Κεντρικοί ομιλητές της εκδήλωσης θα είναι η κ. Ντόρα Μπακογιάννη, Βουλευτής Χανίων ΝΔ καιΠρόεδρος της Διακομματικής Επιτροπής για την Ανάπτυξη της Θράκης, και ο κ. Ευριπίδης Στυλιανίδης, Βουλευτής Ροδόπης ΝΔ, Πρόεδρος ΚοινοβουλευτικήςΕπιτροπής Αναθεώρησης Συντάγματος και Επίκουρος Καθηγητής ΝομικήςΕυρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου.

Οι δύο προσκεκλημένοι θα αναφερθούν στο εθνικό στοίχημα της ανάπτυξης της Θράκης, ενώ η κ. Μπακογιάννη θα ενημερώσει για το έργο της Επιτροπής, πουσυστάθηκε τον Ιούλιο του 2020, και έχει ως στόχο τη θέσπιση πολιτικών για τηνευημερία της ακριτικής περιοχής και των κατοίκων της.

Στο πάνελ θα συμμετάσχει ο κ. Κωνσταντίνος Βαρσάμης, Κυβερνήτης της AHEPAHELLAS – DISTRICT 25 και ο Δρ. Θεοδόσιος Θεοδοσίου, Πρόεδρος Τμήματος AHEPA HJ-20 «ΟΡΦΕΥΣ» Κομοτηνής και Διευθυντής Εκπαίδευσης AHEPA HELLAS D25.

Τον συντονισμό της συζήτησης θα κάνει ο κ. Ευστάθιος Κεφαλίδης ΠΡΟ-Κυβερνήτης της AHEPA HELLAS – DISTRICT 25.

Info

Το κοινό μπορεί να παρακολουθήσει ζωντανά τη συζήτηση στη σελίδα της AHEPAHELLAS στο Facebook: facebook.com/ahepa.hellas

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.