Η αμηχανη στιγμη…

…που επιχειρώντας να βγεις από την πλατεία, την οποία είτε διέσχισες με το αυτοκίνητο από τη νότια είσοδο ως τη μέση, είτε τη χρησιμοποίησες νωρίτερα ως χώρο στάθμευσης, αντικρίζεις ένα άλλο όχημα, παρκαρισμένο κάθετα στην έξοδο, που δε σου επιτρέπει να συνεχίσεις την πορεία σου… 
 
Βέβαια, για τον οδηγό του λευκού Fiat, που υπέστη το συγκεκριμένο πάθημα το πρωί της Παρασκευής, κάθε άλλο παρά αμήχανη ήταν η στιγμή αυτή. Δίχως ενδοιασμούς, άρχισε να κορνάρει ακατάπαυστα, σε σημείο ενοχλητικό για τους περαστικούς και όσους βρίσκονταν σε παρακείμενα καταστήματα, προκειμένου να «αφυπνίσει» το «ξεχασμένο» κάτοχο του μπλε Ι.Χ. Για μερικά λεπτά ο ήχος της κόρνας αποτέλεσε σταθερό ηχητικό εφέ στο σημείο μπροστά από τον ΟΤΕ, με τον εκνευρισμό του «εγκλωβισμένου» οδηγού ολοένα να μεγαλώνει. Όταν μάλιστα εμφανίστηκε ο οδηγός του οχήματος, που είχε παρκάρει κάθετα  στο σημείο της εξόδου από την πλατεία, εισέπραξε ορισμένα «γαλλικά» από τον εκνευρισμένο οδηγό του έτερου οχήματος και- αποφεύγοντας να απαντήσει, από ό,τι διακρίναμε- έβαλε άρον-άρον μπρος και απομακρύνθηκε.
 
Κάπου εκεί τελείωσε μια ακόμα ιστορία καθημερινής τρέλας στο κέντρο της Κομοτηνής. Το ενδιαφέρον με τον αγανακτισμένο οδηγό του λευκού Fiat είναι μάλλον ότι θα έχει να μολογάει σε γνωστούς και φίλους για το πόσο θρασείς και ασυνείδητοι είναι κάποιοι… άλλοι οδηγοί, που δε σέβονται τον ΚΟΚ και τους συμπολίτες τους με τους οποίους χρησιμοποιούν τους ίδιους κοινόχρηστους χώρους. Και δε θα έχει καθόλου άδικο… Θ.Σ.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.