«Η αγαπημενη των Θεων» της Ρενας Ρωσση – Ζαιρη παρουσιαζεται στην Κομοτηνη

Την Τετάρτη, 26 Ιουνίου από τα Βιβλιοπωλεία Βαφειάδης και τις Εκδόσεις «Ψυχογιός»

Το νέο μυθιστόρημα της αγαπημένης συγγραφέα Ρένας Ρώσση – Ζαΐρη παρουσιάζουν στην Κομοτηνή τα Βιβλιοχαρτοπωλεία «Βαφειάδης» σε συνεργασία με τις Εκδόσεις «Ψυχογιός».
 
«Η αγαπημένη των Θεών» όπως είναι ο τίτλος του νέου της μυθιστορήματος θα παρουσιαστεί στην Κομοτηνή και συγκεκριμένα στην αυλή του «Βαρόσι» Art Cafe την Τετάρτη, 26 Ιουνίου και ώρα 20:00 παρουσία της συγγραφέα και με την μουσική συνοδεία της Λεύκης Σαραντινού και του Βασίλη Βαφειάδη.
 
Η συγγραφέας θα συνομιλήσει με το κοινό και θα υπογράψει αντίτυπα του βιβλίου.
 

Η αγαπημένη των Θεών…

 
Μια νύχτα με καταιγίδα, μια βάρκα με ένα νεογέννητο μωρό βρίσκει καταφύγιο στη Δήλο. Η Άρτεμη, η αγαπημένη των θεών, μεγαλώνει μέσα στην αγάπη και την ασφάλεια, και τολμάει να κυνηγήσει τα όνειρά της. 
 
Ώσπου ένας μυστηριώδης άντρας με ζαφειρένια μάτια, αλλά κι ένας φόνος στο ιερό νησί θα την αναγκάσουν να παλέψει για την ίδια της τη ζωή. Κι ύστερα όλα μπλέκονται. Φωτεινοί και σκοτεινοί ήρωες, όνειρα κι ελπίδες, κατάσκοποι και δολοφόνοι. Κι ύστερα το αδύνατο γίνεται δυνατό. 
 
Ηλιόλουστη Δήλος, κοσμοπολίτικη Μύκονος, πανέμορφη Ρήνεια, γραφικά ψαροχώρια της Κορνουάλης, όλα σε ένα μυθιστόρημα παθιασμένο. Σαν την Ελλάδα. Γεμάτο φως κι ανθρώπους «ηλιόλουστους». 
 
Γιατί την τύχη μας την κεντάμε με τραγούδια ψυχής


 

Λίγα λόγια για την συγγραφέα

 
Η Ρένα Ρώσση – Ζαϊρη γεννήθηκε στην Αθήνα. Είναι κόρη του Νικόλαου Ρώσση, των φερώνυμων εκδόσεων, ενώ παππούς της ήταν ο φιλόλογος και συγγραφέας Ιωάννης Θ. Ρώσσης. Αποφοίτησε από το Αμερικανικό Κολέγιο Θηλέων, τη Σχολή Νηπιαγωγών Αθηνών και το LοndonMontessori Centre. Εργάστηκε ως νηπιαγωγός, αλλά και ως υπεύθυνη εκδόσεων. Έχει γράψει 14 βιβλία για ενηλίκους και πάνω από 150 παιδικά βιβλία. Το 2015 της απονεμήθηκε το Βραβείο Λογοτεχνίας από τον Όμιλο Γυναικών Πειραιά «Εξάλειπτρον» για το συγγραφικό της έργο, σε συνδυασμό με τη μεγάλη απήχησή του και τη διαδραστική της σχέση με τους αναγνώστες της, καθώς και το βραβείο κοινού των βιβλιοπωλείων PUBLIC, στην κατηγορία «Ο πιο ερωτικός χαρακτήρας», για το μυθιστόρημά της ΔΙΔΥΜΑ ΦΕΓΓΑΡΙΑ, το οποίο μεταφέρθηκε και στην τηλεόραση. Όλα τα μυθιστορήματά της κυκλοφορούν από τις Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ. Είναι παντρεμένη και έχει δύο παιδιά.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.