Η «Αυτονομη Παρεμβαση» δευτερη στις εκλογες του συλλογου εργαζομενων του Νοσοκομειου Κομοτηνης

Συγχαρητήριο και Ευχετήριο Μήνυμα από την ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης

Με αφορμή τις εκλογές του συλλόγου εργαζομένων του Νοσοκομείου Κομοτηνής η Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης συγχαίρει και εύχεται καλή επιτυχία στο έργο της παράταξης Αυτόνομη Παρέμβαση, που κατάφερε να συσπειρώσει τις δυνάμεις του προοδευτικού χώρου εντός του νοσοκομείου.

Όπως εξηγεί σε ανακοίνωση που υπογράφει ο  Αν. Συντονιστής και Υπ. Τμήματος Υγείας κ. Οζγκιούρ Φερχάτ, «η Αυτόνομη Παρέμβαση Υγειονομικών Ροδόπης για πρώτη φορά κατάφερε μετά από σκληρή δουλειά και αγώνα να καταλάβει τη δεύτερη θέση και αποτελεί πλέον τη δεύτερη συνδικαλιστική δύναμη του Νοσοκομείου μας. Γεγονός που μας χαροποιεί ιδιαίτερα καθώς αποτελεί δικλείδα ασφαλείας ενάντια στις γενικευμένες πολιτικές εξαθλίωσης του δημοσίου συστήματος υγείας».

Ο κ. Φερχάτ ξεκαθαρίζει πως «στηρίζουμε τις προοδευτικές δυνάμεις που τόσο μεγάλη ανάγκη έχει ο υγειονομικός χάρτης, καθώς βρισκόμαστε στην πιο σκληρή φάση της πανδημίας και το δημόσιο σύστημα υγείας είναι το τελευταίο ανάχωμα για τον περιορισμό και την αναχαίτιση της» ενώ σημειώνει κλείνοντας ότι «παρ’ όλες τις παραλείψεις και τις αστοχίες της κυβέρνησης να θωρακίσει το δημόσιο σύστημα υγείας χάνοντας πολύτιμο χρόνο, έδαφος και μέσα προετοιμασίας και εναποθέτοντας ουσιαστικά όλη την ευθύνη στην κοινωνία και στους εργαζόμενους των νοσοκομείων, αυτοί οι καθημερινοί μας ήρωες χρειάζονται ουσιαστική στήριξη και βελτίωση των συνθηκών εργασίας και σ’ αυτό το διακύβευμα ζωτικής σημασίας είμαστε παρόντες και δηλώνουμε πως θα αγωνιστούμε με όλες μας τις δυνάμεις».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.