Η «Αυθαιρεση» του Βασιλη Φλωρου ερχεται Κομοτηνη

Την Παρασκευή 6 Μαρτίου στην Πολιτιστική Κίνηση

Μετά το Βόλο και τη Θεσσαλονίκη, τις Σέρρες και την Ξάνθη, η «Αυθαίρεση» το νέο μουσικό project του τραγουδοποιού Βασίλη Φλώρου, θα παρουσιαστεί και στην Κομοτηνή, πριν συνεχίσει το ταξίδι του και σε άλλες περιοχές της Ελλάδας.
 
Η «Αυθαίρεση» θα παρουσιαστεί την Παρασκευή 6 Μαρτίου στις 9 μ.μ. στον ιδιαίτερο και φιλόξενο Χώρο της Πολιτιστικής Κίνησης (Φιλίππου 31).

 

…λίγα λόγια για το έργο…

 
Στις όχθες της αυγής του νέου χρόνου ο τραγουδοποιός Βασίλης Φλώρος φορτώνει την δημιουργική του Αλμαγέστη στους ώμους του χαμάλη της μουσικής Αυθαιρεσίας. Με  αφετηρία το ρίγος της ψυχής των φορεμάτων που γεννά τον Λόγο, ως άλλος Αγαμέμνων,  επιλέγει τον δύσκολο δρόμο, μη διστάζοντας να “άρει εαυτόν” στα “ως είθισται”, στοχεύοντας, μέσω της αλληλεπίδρασης με το κοινό, στην κατάκτηση του δημιουργικού προορισμού της Αφαίρεσης.
 
Στην μουσική παραστατική ολοκλήρωση της «Αυθαίρεσης» όπου το πληθωρικό στοιχείο της Παράδοσης συναντά τον λιτό κόσμο της ambient, καταλυτικό ρόλο συντελούν η  ιδιαίτερη αισθητική οπτική του μουσικού Γιώργου Κελεσίδη (κιθάρες, προγραμματισμός, λούπες) και το ξεχωριστό φωνητικό ιδίωμα της Μαρίας Ευλαβή, που συμπράττουν “πειράζοντας” και εξελίσσοντας δημιουργικά το μουσικό σύμπαν του Φλώρου.
 

Οι συντελεστές

 
Γιώργος Κελεσίδης: κιθάρες, programming, samples, loops
Μαρία Ευλαβή: τραγούδι, φωνητικά
Βασίλης Φλώρος: στεριανό λαούτο, ακουστική κιθάρα, αφήγηση, τραγούδι
Επιμέλεια Κειμένων – Παραγωγής : Βασίλης Φλώρος
Οργάνωση – Συντονισμός Παραγωγής : Αγάντα Μουσικές Παραγωγές με τη στήριξη της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού Κομοτηνής

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.