Ι. Αχμετ: «Δεν ξεχναμε τις απειλες που δεχθηκε η Μειονοτητα απο τη Χρυση Αυγη»

Οι δηλώσεις του Βουλευτή Ροδόπης για την καταδίκη της Χρυσής Αυγής ως εγκληματική οργάνωση

Ο βουλευτής Ροδόπης του ΚΙΝΑΛ, κ. Ιλχάν Αχμέτ παρέστη σήμερα στην μεγάλη συγκέντρωση έξω από το Εφετείο Αθηνών και δήλωσε τα εξής για την ιστορική απόφαση που έβαλε «τίτλους τέλους» στην δίκη της Χρυσής Αυγής:

«Η Χρυσή Αυγή αναγνωρίστηκε σήμερα από την Δικαιοσύνη ως εγκληματική οργάνωση και τα πολιτικά της στελέχη μαζί με τους εκτελεστικούς τους βραχίονες θα τιμωρηθούν για τις βάναυσες, ειδεχθείς και αποκρουστικές πράξεις τους που συγκλόνισαν όλο τον κόσμο.   

Είναι μια σημαντική μέρα για την Δημοκρατία στην Ελλάδα αλλά και για την Ευρώπη που δοκιμάζεται σκληρά από τις ιδέες τους φασισμού, του ρατσισμού, της ισλαμοφοβίας, που την κατακλύζουν τα τελευταία χρόνια.

Δεν ξεχνάμε τις απειλές και τις συκοφαντίες, τους τραμπουκισμούς που δέχθηκε η Μειονότητα της Θράκης στους δρόμους, στα σπίτια, στα χωριά, στις πόλεις αλλά και οι εκπρόσωποί της στο Κοινοβούλιο από την Χρυσή Αυγή.

Και δεν θα πάψουμε να αγωνιζόμαστε για την ποιότητα του Πολιτεύματος μας, γιατί η Δημοκρατία είναι ζήτημα καθημερινού αγώνα».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.