H Κομοτηνη απο παραδοση δεν τιμα τους ευεργετες της

Ελάχιστοι παραβρέθηκαν στην εξόδιο ακολουθία της ευεργέτιδας Κικής Σκουτέρη-Δίντσογλου

Ευεργέτιδα της πόλης η τελευταία απόγονος της ιστορικής οικογένειας της Κομοτηνής, της οικογένειας  Κωνσταντίνου Σκουτέρη,  η Κική Σκουτέρη-Δίντσογλου όδευσε προς την τελευταία της κατοικία εν πλήρει δόξη και τιμή, ευχόμεθα από τον Ύψιστο.
 
Την ευεργέτιδα που χάρισε την κατοικία των Σκουτέρηδων στην πόλη, και στεγάζει σήμερα το Εθνολογικό της Μουσείο,  συνόδευσαν στην τελευταία κατοικία της, μέλη του διοικητικού συμβουλίου, και του Συλλόγου,  Ηπειρωτών, με επικεφαλής τον πρόεδρο και βαφτισιμιό της εκλιπούσης  κ. Γιάννη Τζαμπάζη και παραστάτες της σορού  ηπειρωτόπουλα, ο δήμαρχος Κομοτηνής κ. Γιώργος Πετρίδης, η πρόεδρος  του Δημοτικού Συμβουλίου Κομοτηνής κ. Κλεοπάτρα Στογιαννίδου, η πρόεδρος της ΔΚΕΠΠΑΚ κ. Νατάσσα Λιβεριάδου, ο αντιδήμαρχος Κοινωνικών Θεμάτων κ. Νίκος Σωτηρακόπουλος, και  κάποιοι κομοτηναίοι που συναναστράφηκαν και αγαπούσαν την εκλιπούσα. Μαζί τους και ο βαφτισιμιός της κ. Νίκος Ρωσσίδης.
 
Επικήδειο λόγο εξεφώνησε ο σεβασμιώτατος μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων, ο οποίος αποχαιρέτισε με τα δέοντα, τον οφειλόμενο σεβασμό, μια συμπολίτισσα που ευεργέτησε την πόλη,  αποποιούμενη ίδια περιουσία.

Επίσης, η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κομοτηνής, κ.Κλεοπάτρα Στογιαννίδου ανέγνωσε ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου.

Καλό της Παράδεισο!!!

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.