H Δημοτικη Βιβλιοθηκη Κομοτηνης θα λαβει 25 βιβλια δωρο

Από τις εκδόσεις Μεταίχμιο που γιορτάζουν τα 25 χρόνια τους δωρίζοντας 25 βιβλία σε 25 δημοτικές βιβλιοθήκες

Οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ φέτος έχουν γενέθλια και γιορτάζουν τα 25 τους χρόνια με μια σειρά δράσεων που έχουν ως στόχο την καλλιέργεια και την ενίσχυση της ανάγνωσης σε όλες τις ηλικίες. Αποφάσισαν λοιπόν  να προχωρήσουν σε μια σημαντική δωρεά ενισχύοντας τις δημοτικές βιβλιοθήκες με βιβλία όλων των κατηγοριών, μια και οι βιβλιοθήκες είναι πυρήνες πολιτισμού που επιτρέπουν σε όλους την πρόσβαση στη γνώση, συμβάλλουν στην απόλαυση της ανάγνωσης και καλλιεργούν αναγνωστικές συνήθειες. Επειδή δε γιορτάζουν τα 25 τους χρόνια, αποφάσισαν  να αξιοποιήσουν τη συμβολική του αριθμού και να χαρίσουν 25 βιβλία σε 25 δημοτικές βιβλιοθήκες της χώρας.
 

Από τις αρχές Απριλίου και μέχρι τις 7 Μαΐου, για έναν μήνα περίπου, κάλεσαν λοιπόν τις δημοτικές βιβλιοθήκες της χώρας να απαντήσουν σε ένα ερωτηματολόγιο και να συμπληρώσουν τη σχετική φόρμα συμμετοχής. Η συμμετοχή των βιβλιοθηκών ήταν μεγάλη και από την κλήρωση που πραγματοποιήθηκε στις 8 Μαΐου 2018 προέκυψαν οι παρακάτω 25 βιβλιοθήκες οι οποίες θα εμπλουτιστούν με 25 βιβλία η καθεμία. Ανάμεσα στις τυχερές βιβλιοθήκες ανήκει και η Δημοτική Βιβλιοθήκη Κομοτηνής.
 
Τα βιβλία που θα επιλέξουν οι βιβλιοθήκες θα σταλούν σε αυτές μέχρι τις 31 Μαΐου 2018. Τα μεταφορικά έξοδα αναλαμβάνουν οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.