Γλεντησαν με την ψυχη τους τα μελη των ΚΑΠΗ της Κομοτηνης

Στην εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας, που διοργάνωσε το ΚΕΜΕΑ

Οι άνθρωποι της τρίτης ηλικίας απέδειξαν για μία ακόμα φορά ότι δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν από τους νεότερούς τους σε ηλικία. Κι αυτή τη φορά το απέδειξαν στην πίστα, υπό τους ήχους λαϊκών και παραδοσιακών τραγουδιών. Ο λόγος για τα μέλη των δύο ΚΑΠΗ της πόλης μας, τα οποία άδραξαν την ευκαιρία να χορέψουν και να διασκεδάσουν στην εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας, που διοργάνωσε την περασμένη Κυριακή το Κέντρο Μέριμνας και Αλληλεγγύης Κομοτηνής.
 
Κοντά στους ηλικιωμένους, στην όμορφη αυτή γιορτή που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο «Chris&Eve», βρέθηκαν μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Κομοτηνής, κ. Γιώργος Πετρίδης, ο πρόεδρος και η αντιπρόεδρος του ΚΕΜΕΑ, κ.κ. Γιάννης Γκαράνης και Κλεοπάτρα Στογιαννίδου, ο αντιδήμαρχος Κοινωνικών Θεμάτων, κ. Νίκος Σωτηρακόπουλος, και η πρόεδρος της ΔΚΕΠΠΑΚ, κ. Νατάσα Λιβεριάδου.

Ο κ. Γκαράνης διαβεβαίωσε για τη σταθερή μέριμνα της διοίκησης των ΚΑΠΗ να βοηθάει με συμβουλευτικά και ενημερωτικά προγράμματα τους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας, που είναι μέλη των συγκεκριμένων δομών, ενώ στο μήνυμά του υπογράμμισε ότι «η τρίτη ηλικία πρέπει να είναι αρωγός μας, και είναι φυσικά, και να μας βοηθάει στο να προχωρήσουμε για την υπόλοιπη ζωή μας». 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.