Γλεντι και χορωδια για το Συλλογο Πατεραδων (+Gallery)

Στον ετήσιο χορό του

Με το καμάρι του Συλλόγου Πατεράδων, την χορωδία του, ξεκίνησε ο ετήσιος χορός του Συλλόγου το βράδυ του Σαββάτου 18 Φεβρουαρίου στο ξενοδοχείο Chris και Eve.
 
Ο χορός έγινε με ένα παραδοσιακό και λαϊκό πρόγραμμα υπό την επιμέλεια των Δημήτρη Κυριακάκη στη γκάιντα και στο καβάλι, Θάνου Καρακατσιάνη στο ακορντεόν, Αργυρούλας Κυριακάκη στο τραγούδι και στο καβάλι, Γιώργου Αθανασιάδη στα κρουστά και Κυριάκου Τσακιράκη στο μπουζούκι, ενώ κατά τη διάρκεια της βραδιάς χόρεψαν και τα νεανικά χορευτικά του Π.Ο. Ξυλαγανής.
 

Αυτή ήταν η πρώτη φορά που τραγούδησε η χορωδία του συλλόγου στην συγκεκριμένη εκδήλωση, σημείωσε ο πρόεδρος του κ. Βαγγέλης Μουζαλιώτης, τονίζοντας πως η χορωδία ήδη έχει κάνει αρκετές εμφανίσεις.
 
Η χορωδία ιδρύθηκε τον Οκτώβριο του 2015, αποτελείται από 40 μέλη με χοράρχη την κ. Χριστίνα Αποστολίδου. «Η χορωδία μας είναι το καμάρι του Συλλόγου, έχουμε ακούσει πάρα πολύ καλά λόγια» σημείωσε. Μάλιστα ο σύλλογος οργανώνει τώρα και ένα αντάμωμα που θα γίνει την περίοδο από το Σεπτέμβριο μέχρι το τέλος Νοεμβρίου στην Ξυλαγανή, με καλεσμένες διάφορες χορωδίες από τις γύρω περιοχές.

 

«Ο σύλλογος το χρόνο που πέρασε είχε σημαντικές δραστηριότητες», σημείωσε στη συνέχεια ο κ. Μουζαλιώτης, επισκεπτόμενος το γηροκομείο Κομοτηνής την 1η Οκτωβρίου, παγκόσμια ημέρα της τρίτης ηλικίας, ενώ ενισχύουν με τρόφιμα τα Χριστούγεννα και το Πάσχα τις άπορες οικογένειες της περιοχής τους. Επιπλέον στηρίζουν την εκδρομή της Γ΄ Λυκείου με ένα χρηματικό ποσό, κάνουν δενδροφυτευσεις, προσφέρουν στη Unicef και άλλα.
 
«Πιο πολύ ο Σύλλογός μας είναι φιλανθρωπικός. Πάντα δίνουμε το παρών όπου μας καλούνε. Δεν ξέρουμε το όχι» κατέληξε, ευχόμενος πως τα μέλη του Συλλόγου θα έχουν την ευκαιρία να συνεχίσουν ακούραστα τις δραστηριότητές τους και φέτος.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.