Γιορτινη ατμοσφαιρα και εμφατικη νικη για τον Πανθρακικο

Πανθρακικός – Δόξα Σώστη 4-1

Πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση, ο Πανθρακικός επικράτησε της μαχητικής Δόξας Σώστη με 4-1, δείχνοντας πως παιχνίδι με το παιχνίδι θα είναι καλύτερος. Η ομάδα του Κώστα Γεμενετζή «αποζημίωσε» με την εικόνα της τον κόσμο που βρέθηκε στην κερκίδα του ΔΑΚ Κομοτηνής, δείχνοντας πως «διψά» για ποδόσφαιρο!

Οι «Πράσινοι» είχαν τον έλεγχο της αναμέτρησης χωρίς όμως να μπορούν να διασπάσουν την αμυντική γραμμή των φιλοξενούμενων μέχρι το 32΄ όταν ο Γκαϊδατζής άνοιξε λογαριασμό για την φετινή σεζόν σημειώνοντας το πρώτο του προσωπικό τέρμα για φέτος.

Η ομάδα του Γεμενετζή έψαχνε και το δεύτερ τέρμα, το οποίο ήρθε από τον Γιώργο Ρουμπιέ στο 60΄ ενώ ο ίδιος έκανε το 3-0 στο 64’. Παρότι ο Πανθρακικός ήταν αυτός που είχε την κατοχή, η Δόξα Σώστη μείωσε σε 4-1 με αυτογκόλ του Τσαγκαλίδη στο 80΄, ο οποίος μετά από μία εντυπωσιακή επέμβαση του Κεχαγιά έστειλε άθελα του την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας τους. Το τελικό 4-1 διαμόρφωσε ο Ζήσης Νάνος.
Το φινάλε της αναμέτρησης βρήκε τους ποδοσφαιριστές του Πανθρακικού να πανηγυρίζουν μαζί με τον κόσμο τη νίκη, ευχαριστώντας τους για την παρουσία στην κερκίδα του ΔΑΚ.

Πανθρακικός (Γεμενετζής): Κεχαγιάς, Παύλου, Τσαγκαλίδης, Καραγιαννίδης, Πλασταράς, Τσιανάκας (61΄ Λεγάτος), Καρασιούνας (46΄ Βιόπουλος), Κυριαλάνης, Γκαϊδατζής (66΄ Νάνος), Ρουμπιές, Παπαδόπουλος (75΄ Κρεμμύδας)

Δόξα Σώστη (Μπόζης): Πατερέλης, Κελεσίδης, Τέφος, Πέτκας, Ανδρίκου, Πασσάς (75΄ Παππάς), Χατζηιωαννίδης, Παρασκευόπουλος, Σαμιώτης, Γιαννακίδης, Ζαγιάγκου (63΄ Δάγκος)

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.