Γιορτη του Πατερα απο το Συλλογο Πατεραδων Μαρωνειας

«Τον στυλοβάτη της οικογένειας» τίμησε ο Σύλλογος με ένα μεγάλο γλέντι

Ένα μοναδικό γλέντι επιφύλασσε στα μέλη και τους φίλους του ο Σύλλογος Πατεράδων Μαρωνείας, το βράδυ του Σαββάτου 18 Ιουνίου πραγματοποιώντας για ακόμη μια χρονιά τη Γιορτή του Πατέρα, με αφορμή τον εορτασμό της ημέρας του Πατέρα.
 
Κατά τη διάρκεια της γιορτής η χορωδία του συλλόγου, που αυτή τη στιγμή απαρτίζεται κυρίως από γυναίκες, πραγματοποίησε την παρθενική της εμφάνιση, ενώ το παρών έδωσε και ο Πολιτιστικός Μουσικός Σύλλογος Χρυσοχωρίου Καβάλας με την χορευτική του ομάδα.
 
«Ο σύλλογος, που πραγματοποιεί αυτή τη γιορτή από το 2000, θέλει με αυτό τον τρόπο να τιμήσει τον στυλοβάτη της οικογένειας, τον πατέρα», τόνισε ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Βαγγέλης Μουζαλιώτης, και συμπλήρωσε «αυτόν που ακούραστα έχει στις πλάτες του το φορτίο της επιβίωσης και του καθημερινού μόχθου, κάτι που κάνει με ευχαρίστηση για αν ζήσει την οικογένειά του και να αναθρέψει τα παιδιά του, χωρίς να ζητά ανταμοιβή».
 
«Μέσα από τις χαρές και τις λύπες της ζωής, έχει ένα καταξιωμένο ρόλο που μεταλαμπαδεύει στα παιδιά του ώστε να συνεχιστεί ο αέναος κύκλος της ζωής, προσφέροντας όλο του το είναι στην οικογένειά του», τόνισε στη συνέχεια ο κ. Μουζαλιώτης, αποτείνοντας παράλληλα τιμή και στη μητέρα και το ρόλο που παίζει στην οικογένεια.
 
Ο κ. Μουζαλιώτης πραγματοποίησε ένα απολογισμό όλων των δράσεων του συλλόγου την προηγούμενη χρονιά, εκφράζοντας την ιδιαίτερη υπερηφάνεια τους που φέτος ξεκίνησε τη λειτουργία της η χορωδία του Συλλόγου, που μέχρι τώρα έχει βρει στήριξη κυρίως από τις μητέρες της περιοχής, απευθύνοντας παράλληλα πρόσκληση προς τους πατεράδες να εμπλακούν και αυτοί πιο ενεργά στη χορωδία του συλλόγου.
 
Παράλληλα ο σύλλογος βράβευσε μαθητές που αρίστευσαν στα σχολεία τους την περασμένη χρονιά, με τον αντιπρόεδρο του Συλλόγου κ Νικόλαο Χατζάκη να δίνει έπαινο στην Δήμητρα Ντούβα του Αναστασίου από το Γ΄ Γυμνάσιο της Ξυλαγανής (άριστα με 19 και 11 δέκατα τρίτα), ενώ έπαινο έδωσε στην Αικατερίνη Τασίδου του Αναστασίου από την Γ΄ Λυκείου της Ξυλαγανής (άριστα 20) ο πρόεδρος του συλλόγου Βαγγέλης Μουζαλιώτης.
 
Δόθηκαν δε και τιμητικές πλακέτες, στον κ. Κυριάκο Κυριαζίδη για την προσφορά επί 8 χρόνια από την θέση του ταμία στο σύλλογο, στον κ. Στέφανο Δαλακλίδη επί 8 χρόνια πρόεδρο Εξελεγκτικής Επιτροπής, στην κ. Χριστίνα Αποστολίδου χοράρχη χορωδίας αλλά και στην πρόεδρο του Πολιτιστικού Μορφωτικού Συλλόγου Χρυσοχωρίου κ. Αγγελική Κατσάνη

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.