Γιορταζοντας το Πασχα με χειροποιητες κατασκευες

Πασχαλινό bazaar και προσφορά λαμπάδων από το 1ο ΚΑΠΗ Κομοτηνής

Στον χώρο του 1ου ΚΑΠΗ του Κέντρου Μέριμνας και Αλληλεγγύης Δήμου Κομοτηνής βρήκαμε μέλη της ομάδας Καλλιτεχνών του ΚΑΠΗ να εκθέτουν όμορφες λαμπάδες και χειροποίητες κατασκευές στο πλαίσιο ενός πασχαλινού bazaar.
 
Οι κ.κ. Βούλα Κουτσούλα , Ειρήνη Σκαμνού και Ελένη Λάπατα μας εξήγησαν πως έφτιαξαν με πολλή αγάπη και μεράκι όμορφες χειροποίητες λαμπάδες, πίνακες φιλοτεχνημένους με την μέθοδο της σκλήρυνσης υφάσματος, πασχαλινά αυγά και στεφανάκια με κομψές λεπτομέρειες και διακοσμητικά δοχεία.
 

Ωστόσο, αυτό που κυρίως ενδιαφέρει την υπεύθυνη, κ. Αναστασία Παπανικολάου, όπως σημείωσε η ίδια, δεν είναι το χρηματικό ποσό που θα συγκεντρωθεί, αλλά η δυνατότητα που δίνεται στα μέλη να νοιώσουν τη χαρά της δημιουργίας και να μοιραστούν τις κατασκευές τους με τους φίλους του 1ου ΚΑΠΗ, εν’ όψει της γιορτής του Πάσχα.
 
Αξίζει να σημειώσουμε ότι το bazaar έχει ξεκινήσει ήδη από την περασμένη Τρίτη και θα λειτουργεί έως και την Μεγάλη Τρίτη, 3 Απριλίου και ώρες 9.00 – 11.30, παράλληλα με την Έκθεση καλλιτεχνικών που λειτουργεί καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου.
 
Για την εορτή του Πάσχα στις 30 Μαρτίου η Εθελοντική Επιτροπή Μελών του 1ου ΚΑΠΗ θα προχωρήσει σε μία κίνηση αγάπης, προσφέροντας στα μέλη του λαμπάδες!
 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.