Γιορταστηκαν οι Αποκριες στο Τυχερο

Πλήθος εκδηλώσεων πραγματοποιήθηκε στο Δήμο Τυχερού για τον εορτασμό της Αποκριάς. Ανήμερα της Τσικνοπέμπτης με μουσική και χορό γιόρτασε ο Σύλλογος Γυναικών Λύρας. Την Παρασκευή 29 Φεβρουαρίου ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου διοργάνωσε Μπαλνταφάν στη Λέσχη Αξιωματικών στο Τυχερό.

Ο Σύλλογος Γυναικών Λευκίμης «ΠΛΑΤΑΝΟΣ» γιόρτασε και φέτος τους παραδοσιακούς Ακατμάδες την Κυριακή στις 2 Μαρτίου στην πλατεία της Λευκίμης με παραδοσιακή μουσική, χορό και γευστικούς Ακατμάδες.

Το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (Κ.Δ.Α.Π)
διοργάνωσε επιτυχώς εργαστήρι αποκριάτικων κατασκευών την Πέμπτη 6 Μαρτίου στο Άλσος του Τυχερού ενώ την Παρασκευή 7 Μαρτίου τα παιδιά ξεφάντωσαν στο αποκριάτικο Μπαλνταφάν που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του ΚΔΑΠ στο Πολύκεντρο.

Κορυφαία εκδήλωση της Αποκριάς για τον Δήμο Τυχερού ήταν η Μεγάλη Καρναβαλική Παρέλαση αρμάτων και πεζοπόρων τμημάτων που πραγματοποιήθηκε στην Κεντρική Πλατεία του Τυχερού.
Εκατοντάδες καρναβαλιστές ξεφάντωσαν στους αποκριάτικους ρυθμούς, διασκέδασαν και γέλασαν με ταα καυστικά και πανέμορφα άρματα εμπνευσμένα από τα θέματα της επικαιρότητας

Την Ημέρα της Γυναίκας γιόρτασε ο Σύλλογος Γυναικών Τυχερού στο εστιατόριο «ΛΙΜΝΗ» με την ορχήστρα «Τα Χελιδόνια» και ο Σύλλογος Φυλακτού στην Ψησταριά «Στην υγειά μας» στο Φυλακτό.

Στο Οικοτουριστικό Κέντρο, δίπλα στη λίμνη γιόρτασαν τα Κούλουμα οι δημότες και οι επισκέπτες του Δήμου Τυχερού. Μικροί και μεγάλοι διασκέδασαν με τη μουσική της ορχήστρας του Σίμου Βαλκάνη, γεύτηκαν τα παραδοσιακά εδέσματα των Συλλόγων Γυναικών Τυχερού και Θυμαριάς και πέταξαν ψηλά πολύχρωμους χαρταετούς στο συννεφιασμένο ουρανό.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.