Γιορτασαν τον ερχομο του 2018 οι αστυνομικοι της Ροδοπης

Πρωτοχρονιάτικος χορός στο «Ηχοδρόμιο»

Για ακόμη μία φορά στέφθηκε από μεγάλη επιτυχία ο πρωτοχρονιάτικος χορός της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ροδόπης που πραγματοποιήθηκε στο κέντρο διασκέδασης «Ηχοδρόμιο» την Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2018.
 
Η εκδήλωση πλαισιώθηκε μουσικά από τον Γιώργο Γιασεμή.
 
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Εκπρόσωπος της Π.Ο.ΑΣ.Υ. Ταμίας κ. Γεώργιος Κουλιάκης, ο Εκπρόσωπος του Δημάρχου Κομοτηναίων και Αντιδήμαρχος κ. Ιωάννης Μουρτίδης, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Υποστράτηγος κ. Νικόλαος Μενεξίδης, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης Αστυνομικός Υποδιευθυντής κ. Μιχάλης Σεβδυνίδης, ο Διοικητής της Σχολής Αστυφυλάκων Αστυνομικός Διευθυντής κ. Παύλος Δασκαλάκης, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καβάλας Ταξίαρχος κ. Γεώργιος Γκράνας, ο Πρόεδρος της Συνδικαλιστικής Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αλεξανδρούπολης κ. Δημήτρης Τσιακίρης, ο Αντιπρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης κ. Δημήτρης Παδιώτης και τα μέλη Γεώργιος Χατζόπουλος, Γεώργιος Δεληγιώργης και Βασίλης Κλεάνης, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ημαθίας κ. Απόστολος Μουρτής, ο Πρόεδρος της Συνδικαλιστικής Κίνησης Αστυνομικών Νομού Ξάνθης κ. Νικόλαος Γουναρίδης και η Νομική Σύμβουλος της Ε.Α.Υ. Ροδόπης Δικηγόρος κ. Χαριθέα Καλλή, καθώς και πλήθος συναδέλφων και συμπολιτών μας.


 
Όλοι μαζί με πολύ κέφι γιόρτασαν τον ερχομό του 2018 ευχόμενοι να φέρει στον κόσμο υγεία, ειρήνη, χαρά, δύναμη και πολλές επιτυχίες στην Ελληνική Αστυνομία και στο προσωπικό της.
 
Την τελετή κοπής της βασιλόπιτας πραγματοποίησε ο εκπρόσωπος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Ιεράς Μητρόπολης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ.κ. Παντελεήμων, πατήρ Κωνσταντίνος.
 
Το φλουρί της Βασιλόπιτας βρέθηκε στο κομμάτι της Ε.Α.Υ. Ροδόπης, το αντίστοιχο δώρο, μετά την απόφαση του Προέδρου, προσφέρθηκε στη Νομική Σύμβουλο της Ε.Α.Υ. Ροδόπης Δικηγόρο κ. Χαριθέα Καλλή για τις σημαντικές Υπηρεσίες και τη στήριξη που προσφέρει όλα αυτά τα χρόνια στην Ένωση και στα μέλη της. Στην διάρκεια της βραδιάς αναδείχθηκαν ακόμη τέσσερις τυχεροί που συμμετείχαν στον ετήσιο χορό μας και έλαβαν τα αντίστοιχα δώρα.
 
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσής σε ανακοίνωσή του, «ευχαριστεί εκ βάθους καρδιάς όλους όσους στήριξαν με την παρουσία τους τον ετήσιο χορό μας, καθώς επίσης το Κ.Τ.Ε.Λ. Νομού Ροδόπης και τον Πρόεδρο του κ. Πέτρο Δεληγκιόζη, τον κ. Νικόλαο Παπακωνσταντίνου ιδιοκτήτη των «3 GOURMET BAR» και «OMNIA», για τα δώρα που προσέφεραν και τον κ. Σπύρο Στασιάδη ιδιοκτήτη του κέντρου διασκέδασης «Ηχοδρόμιο» για την φιλοξενία της εκδήλωσης».
 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.