Γιορτασαν την δημιουργια τα μελη του «Αθηνιων»

Μαζί με πλήθος Κομοτηναίων που έδωσαν το «παρών» στην 2η Γιορτή των εργαστηρίων του

Άλλη μία γεμάτη χρονιά δημιουργίας γιόρτασε «πανηγυρικά», τόσο από άποψη συμμετοχής του κόσμου, όσο και σε ό,τι αφορά τον αριθμό των εκθεμάτων, ο Σύλλογος Καλλιτεχνών ν.Ροδόπης «Αθηνίων», το βράδυ του Σαββάτου, 10 Ιουνίου, στην 2η Γιορτή Εργαστηρίων που έλαβε χώρα στον αύλειο χώρο της δημοτικής Παπαδριελλείου Πινακοθήκης – Μέγαρο Στάλιου, στο «σπίτι» δηλαδή του Συλλόγου.
 

Το επιστέγασμα της δουλειάς όλης της χρονιάς των μελών του «Αθηνίων», στα πολυάριθμα καλλιτεχνικά τμήματα που διαθέτει έγινε αποδεκτό με μεγάλο ενθουσιασμό από το κοινό της Κομοτηνής, που έδωσε το «παρών» στη γιορτή των εργαστηρίων , αν κρίνει κανείς τόσο από τον αριθμό των επισκεπτών όσο και από τα σχόλια τους.
 

Ο ενθουσιασμός των παρευρισκομένων αλλά και των μελών του «Αθηνίων» μεταφέρθηκε μετά την «περιήγησή» τους στη σχετική έκθεση, στον αύλειο χώρο του Μεγάρου όπου έλαβε χώρα μία πολύ όμορφη βραδιά, γεμάτη μουσική.
 

Την αρχή έκανε ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Άρης Ασσαριωτάκης ο οποίος και έκανε τον απολογισμό της χρονιάς, ευχόμενος τον επιπλέον «εμπλουτισμό» του συλλόγου με νέα μέλη, για να ακολουθήσει ένα λογοτεχνικό «σκαρίφημα» από την κ. Ολυμπία Καμπακτσή.
 

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς δόθηκαν βεβαιώσεις παρακολούθησης στο σύνολο των μελών του «Αθηνίων», μαθητές και δασκάλους, εν είδει αναγνώρισης της προσπάθειάς τους, κληρώθηκαν λαχνοί, ενώ ακολούθησε πλούσιο μουσικό πρόγραμμα από το μουσικό σχήμα «Γιάννης & Μαρία» καθώς και το Ωδείο Κόψα, η παιδική χορωδία του οποίου, συγκέντρωσε το θερμότερο χειροκρότημα των παρευρισκομένων.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.