Γιωργος Μανανας και Παυλος Δαμιανιδης

Ολοκληρώθηκαν τη Δευτέρα αργά το βράδυ οι διαδικασίες υποβολής υποψηφιοτήτων για τις εκλογές που θα διεξαχθούν την Κυριακή 18 Μαΐου στα αποκεντρωμένα όργανα του ΠΑΣΟΚ στο Νομό Ροδόπης. Κατά τη διαδικασία της 18ης Μαΐου εκλέγονται σε κάθε Τοπική Οργάνωση, Γραμματέας και εξαμελής Συντονιστική Επιτροπή, σε κάθε Νομαρχιακή Επιτροπή, Γραμματέας και εννεαμελείς έως δεκαπενταμελείς Νομαρχιακές Επιτροπές, σε κάθε Περιφερειακή Επιτροπή, τα άμεσα εκλεγμένα μέλη της Περιφερειακής Επιτροπής, σε κάθε Δημοτικό Δίκτυο Νεολαίας, Γραμματέας, Αναπληρωτής Γραμματέας και πενταμελής Συντονιστική Επιτροπή και σε κάθε Νομαρχιακό Δίκτυο Νεολαίας, δεκαπενταμελής Νομαρχιακή Συντονιστική Γραμματεία Νεολαίας.

Μέχρι αργά το βράδυ της Δευτέρας στην Κομοτηνή οι ενδιαφερόμενοι κατέθεταν την υποψηφιότητά τους εφόσον το μεγαλύτερο μέρος αυτών προτίμησε μετά τις εννέα το βράδυ να προβεί στην υποβολή της. Υποψήφιοι για τη θέση του Γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής θα είναι οι Γιώργος Μανανάς και Παύλος Δαμιανίδης. Επίσης κατετέθησαν 21 υποψηφιότητες για μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής εκ των οποίων θα εκλεγούν 13, ενώ για τη Νομαρχιακή Επιτροπή Νεολαίας κατετέθησαν 21υποψηφιότητες εκ των οποίων θα εκλεγούν οι 15.

«Με πλήρη συναίσθηση της ευθύνης, της θέσης των οργάνων και ειδικά του γραμματέα αποφάσισα να κατέλθω υποψήφιος στη θέση του Γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής, δήλωσε ο Γιώργος Μανανάς. «Δεσμεύομαι για ένα ανοιχτό ΠΑΣΟΚ, χωρίς αποκλεισμούς και αγκυλώσεις του παρελθόντος με καθημερινή παρουσία που θα βρίσκεται κοντά στον κόσμο και στα προβλήματά τους» Ο κ. Μανανάς απηύθηνε κάλεσμα προς τα μέλη και τους φίλους του ΠΑΣΟΚ να προσέλθουν μαζικά «στην κορυφαία αυτή διαδικασία της εκλογής των οργάνων του κινήματος. Θα χρειαστούν όλοι και ειδικά μετά τη Δευτέρα που θα υπάρχει πολύ δουλειά. Καλώ όλους που για διάφορους λόγους απομακρύνθηκαν από το Κίνημα να συστρατευθούν για να ανατρέψουμε τη δεξιά λαίλαπα που βιώνουμε και η οποία θα λάβει στο μέλλον μεγαλύτερες διαστάσεις. Αντίπαλός μας η δεξιά και κανείς άλλος».

Υποψήφιοι για τη Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ Ν. Ροδόπης είναι οι:

1. Μεμέ Σαλή

2. Αμπατζιάνης Παντελής

3. Αρσενίου Σπύρος

4. Ιωαννίδης Γιώργος

5. Ιωαννίδου Κατερίνα

6. Καραμπάσης Βασίλης

7. Κατσαμακίδης Γιάννης

8. Μενεσελίδου Σοφία

9. Μπακιρτζίδης Αργύρης

10. Νικολαϊδης Ιωάννης

11. Παναγοπούλου Λεωνή

12. Πετκίδου Νικολέττα

13. Πετούσης Κώστας

14. Πουρνάρα Μαρία

15. Σερήφ Ιμπραήμ

16. Σωτηρακόπουλος Νίκος

17. Τζανίδης Στέφανος

18. Τσιμπανάκος Δημήτρης

19. Φραγκισκάκη Δήμητρα

20. Χουβαρδάς Κώστας

21. Χουσέ Μουσταφά Ισμαήλ

Α.Π.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.