Γιαννης Λεβεντης ο εκλεκτος του ΚΚΕ για το Δημο Κομοτηνης

Ο Δημήτρης Παπατολίδης επικεφαλής στην Περιφέρεια ΑΜΘ· Παναγιώτης Σπορίκης στον Ίασμο

Οι επικεφαλής των συνδυασμών της παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση» του ΚΚΕ τόσο στην Περιφέρεια ΑΜΘ όσο και σε δήμους της, μεταξύ των οποίων τους Δήμους Κομοτηνής και Ιάσμου, παρουσιάστηκαν επίσημα το βράδυ της Τετάρτης 19 Δεκεμβρίου στην Καβάλα.
 

Επικεφαλής του ψηφοδελτίου στην Περιφέρεια θα είναι το μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ κ. Δημήτρης Παπατολίδης, ο οποίος κατάγεται από τη Δράμα αλλά κατοικεί μόνιμα εδώ και χρόνια στην Καβάλα. Ο κ. Παπατολίδης είναι μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ και Γραμματέας της Επιτροπής Περιοχής Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης του ΚΚΕ. 

Ιωάννης Λεβέντης υποψήφιος στο Δήμο Κομοτηνής 

Στο Δήμο Κομοτηνής υπάρχει «αλλαγή φρουράς», μιας και θα είναι υποψήφιος ο κ.Ιωάννης Λεβέντης.  Ο κ. Λεβέντης γεννήθηκε στη Λάρισα το 1978 και κατοικεί στην Κομοτηνή εδώ και δεκατέσσερα χρόνια, με την σύζυγό του και τα τρία τους παιδιά.
 
Είναι απόφοιτος του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου της Θεσσαλονίκης του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών της Σχολής Νομικών και Οικονομικών Επιστημών. Εργάζεται στην Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων, στην υπηρεσία της Υ.Ε.Δ.Δ.Ε. Είναι Αντιπρόεδρος στον Σύλλογο Εργαζομένων τις Δ.Ο.Υ. Ν. Ροδόπης, και Οργανωτικός Γραμματέας στο Νομαρχιακό Τμήμα Α.Δ.Ε.Δ.Υ. Ροδόπης, με το ψηφοδέλτιο των ταξικών δυνάμεων. 

Υποψήφιος στον Ίασμο ο Παναγιώτης Σπορίκης 

Επίσης φέτος το ΚΚΕ έχει συνδυασμό και στον Δήμο Ιάσμου, με επικεφαλής τον κ. Παναγιώτη Σπορίκη. Ο κ. Σπορίκης γεννήθηκε το 1958. Μεγάλωσε και ζει στον Ίασμο της Ροδόπης. Είναι παντρεμένος με την Μελαχροινή Πουλακίδα με την οποία έχουν μία κόρη. Είναι πτυχιούχος Τεχνολόγος Οδοντοτεχνικής της Ανώτερης Σχολής Στελεχών Υγείας του ΤΕΙ Αθηνών και της Οδοντιατρικής Σχολής του ΑΠΘ και εργάζεται ως οδοντοτεχνίτης.
 
Παλεύει με το Κ.Κ.Ε από τη δεκαετία του 1970. Ήταν εκλεγμένος δημοτικός
σύμβουλος στον Δήμο Ιάσμου την περίοδο 1999-2002 με τα ψηφοδέλτια της Λαϊκής Συσπείρωσης.  Δραστηριοποιείται στον Πολιτιστικό Σύλλογο Ιάσμου, του οποίου διετέλεσε πρόεδρος και μέλος της διοίκησης του για πολλά χρόνια.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.