Για τη δυναμη της αγαπης «επαιξαν» οι μαθητες του θεατρικου εργαστηριου «Επι Σκηνης»

Στη χριστουγεννιάτικη γιορτή των παιδικών και εφηβικών τμημάτων του εργαστηρίου

Με πέντε χριστουγεννιάτικες ιστορίες, γεμάτες κοινωνικά μηνύματα, αποφάσισαν να αποχαιρετήσουν τη χρονιά τα μέλη των παιδικών και εφηβικών τμημάτων του θεατρικού εργαστηρίου «Επί Σκηνής» που το απόγευμα της Κυριακής παρουσίασαν σε γονείς και φίλους ένα μικρό δείγμα της δουλειάς τους.
 

Πέντε ιστορίες «χριστουγεννιάτικης θαλπωρής» και όχι μόνο, βασισμένες σε κείμενα των Μάνου Χατζιδάκι, Μάικ Κένι, καθώς και του Κομοτηναίου κ. Κώστα Αυγίτση και της υπεύθυνης της Σχολής κ. Μυρσίνης Λαντζουράκη.
 

Οι μικροί μαθητές του εργαστηρίου, ηλικίας από Β’ δημοτικού έως και Β’ γυμνασίου μέσα από τη δουλειά τους πέρασαν στο κοινό μηνύματα σχετικά με το προσφυγικό, την επικράτηση της τεχνολογίας στη ζωή όλων μας, έναντι των «παραδοσιακών» πολύτιμων στιγμών που μπορεί να προσφέρει ένα βιβλίο, τη σωστή διατροφή, ένεκα και των γιορτών, σε μία πολύ ζεστή και συγκινησιακή ατμόσφαιρα, στο Ίδρυμα Παπανικολάου.
 

Άλλωστε, όπως λέει και το μήνυμα της παράστασης, «όλα αλλάζουν με τη δύναμη της αγάπης» γεγονός που έκαναν κατανοητό σε όλους τους παρευρισκομένους οι μικροί μας συμπολίτες.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.