Για οποιον αγαπαει τη μουσικη και οχι μονο

Οι ιδιοκτήτες του JUKE-BOX Γιώργος Σκουλαρίδης και Χρήστος Γεωργίου δημιούργησαν ένα ζεστό χώρο στην οδό Συντάγματος Κρητών 7-9 πίσω από το ζαχαροπλαστείο Νεντίμ με δίσκους, cd,dvd,playstation,pc games αλλά και ενοικιάσεις συστημάτων ήχου και εικόνας. Το εφαλτήριο για τη δημιουργία του καταστήματος ήταν η αγάπη και των δύο για τη μουσική αλλά και η θέλησή τους να προσφέρουν στο μουσικό τομέα στην πόλη της Κομοτηνής.

Ο Χρήστος Γεωργίου αρχικά μας εξήγησε ότι και οι δύο ασχολούνται χρόνια με τη μουσική. Και οι δύο ήταν παλιοί djs σε πολλά μαγαζιά της πόλης μας, στη Θεσσαλονίκη αλλά και γενικότερα στη Βόρεια Ελλάδα.

«Πήραμε ένα μαγαζί επειδή μας αρέσει η μουσική και θέλαμε να προσφέρουμε στον τομέα της μουσικής στην πόλη. Τώρα όσον αφορά στις καινούριες κυκλοφορίες έχουν κυκλοφορήσει πολλές συλλογές από εταιρίες και από ραδιόφωνα που έχουν όλα τα χορευτικά».

Στο έντεχνο μάς πρότεινε τα καινούρια cd που κυκλοφόρησαν ο Στάθης Δρογώσης, η Ειρήνη Μερκούρη και ο Αλκίνοος Ιωαννίδης. Επίσης, στο rock ένα καινούριο συγκρότημα τους Ancert από την Ολλανδία. Μια πολύ καλή δουλειά είναι η επανακυκλοφορία του love των Beatles που περιέχει παλιά τους κομμάτια παιγμένα από τους εναπομείναντες Beatles. Τέλος, το καινούριο cd-single από τους U2.

Όσον αφορά στα χριστουγεννιάτικα μας εξήγησε ότι κυκλοφορούν πολλές συλλογές σε mambo αλλά και διασκευές χριστουγεννιάτικων τραγουδιών επίσης σε mambo. Υπάρχουν τα παιδικά κάλαντα και τα παλιά γνωστά τραγούδια με τον George Michael, το Last Christmas. Υπάρχουν πολλές συλλογές χριστουγεννιάτικων τραγουδιών και από αρκετούς Έλληνες καλλιτέχνες όπως η Βανδή.

Κλείνοντας θα λέγαμε ότι είναι εμφανής η καλή δουλειά που γίνεται αλλά και οι δύο υπεύθυνοι γεμάτοι όρεξη και μεράκι προσπαθούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του κοινού.

Εξάλλου δε θα μπορούσε να ήταν διαφορετικά. Τόσα χρόνια ενασχόληση με το αντικείμενο οι Γιώργος Σκουλαρίδης και Χρήστος Γεωργίου, φυσικό είναι να πετύχουν στο συγκεκριμένο τομέα.

Γιάννης Ναζίρης

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.