«Για μια αποτελεσματικη πολιτικη προληψης δυσμενων εξελιξεων» δεσμευεται ο Αποστολος Ιωαννου

Παίρνει θέση με αφορμή το επικείμενο κλείσιμο του υποκαταστήματος των ΕΛΤΑ Ξυλαγανής

Θέση περί του επικείμενου κλεισίματος του υποκαταστήματος των ΕΛΤΑ Ξυλαγανής στις 16 Απριλίου έλαβε μέσω γραπτής δήλωσης του ο υποψήφιος δήμαρχος Μαρωνείας-Σαπών κ. Απόστολος Ιωάννου.
 
«Η αποψίλωση του ειδικών χαρακτηριστικών Δήμου Μαρωνείας – Σαπών από ζωτικής σημασίας υπηρεσίες, φαίνεται ότι έχει πάρει μορφή χιονοστιβάδας. Όλοι οι δημότες αναρωτιούνται ανήσυχοι εάν υπάρχει κάποιο τέλος στην αφαίρεση ή αποδυνάμωση υπηρεσιακών δομών εξυπηρέτησης κοινού από τους δύο μεγαλύτερους – κεντρικούς οικισμούς του Δήμου, Σάπες και Ξυλαγανή. Εάν ο Δήμος Μαρωνείας – Σαπών θα σταματήσει να έχει αυτή την απογοητευτική πορεία φθοράς και περιθωριοποίησης» επισημαίνει αρχικά ο υποψήφιος δήμαρχος.
 
«Η Ανεξάρτητη Κοινωνία Πολιτών» εξηγεί στη συνέχεια «χωρίς να εστιάζει μόνο στη σημερινή δυσμενή πληροφορία για το κλείσιμο των ΕΛΤΑ Ξυλαγανής τις επόμενες μέρες, δεσμεύεται γενικά για την έντονη δράση της υπέρ του συνυπολογισμού όλων των κριτηρίων λήψης τέτοιων αποφάσεων από τους αρμόδιους, και όχι μόνο μέρους τους. Υπέρ της διεκδίκησης προσοχής και ενδιαφέροντος με δυνατή φωνή, που θα υπογραμμίζει την ιστορία, τις δυνατότητες και τις ανάγκες της περιοχής, τωρινές και μελλοντικές. Υπέρ στοχευμένων παρεμβάσεων (άμεσα) για μια αποτελεσματική πολιτική πρόληψης δυσμενών εξελίξεων ή περιορισμού τους, αντί του σχολιασμού τους εκ των υστέρων. Υπέρ της εφαρμογής του προγράμματός της το οποίο με την αναπτυξιακή του δυναμική και τα αποτελέσματά της, εξασφαλίζει τα πλέον ισχυρά εργαλεία για την αντιμετώπιση της χρόνιας αρνητικής πορείας του Δήμου Μαρωνείας – Σαπών».
 
«Η Ανεξάρτητη Κοινωνία Πολιτών, και εγώ ως επικεφαλής της, δεσμευόμαστε για τη στενή παρακολούθηση του θέματος, προσδοκώντας ότι οι πολίτες του Δήμου θα μου δώσουν εντολή με την ψήφο τους να διεκδικήσω τα δίκαια της περιοχής και να αξιοποιήσω όλες τις δυνατότητές της από τη θέση του Δημάρχου. Πειστικά, τεκμηριωμένα και με έγνοια. Αποτελεσματικά» τονίζει κλείνοντας.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.