Για μη αποδοση Φ.Π.Α. συνεληφθη ιδιοκτητης επιχειρησης στην Κομοτηνη
Συνελήφθη στις 13.3.2012 το πρωί, στην Κομοτηνή, από αστυνομικούς της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής, 35χρονος, ιδιοκτήτης επιχείρησης, για μη απόδοση Φ.Π.Α. και οφειλές προς το Δημόσιο.
Η οφειλή από την μη απόδοση Φ.Π.Α., αφορά τη διαχειριστική περίοδο από 1-1-2011 έως 31-12-2011 και ανέρχεται στο χρηματικό ποσό των 55.242,50 ευρώ, ενώ τα χρέη που έχουν βεβαιωθεί σε βάρος του 35χρονου, είναι 73.622,04 ευρώ. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ροδόπης.
Υπό την επήρεια ναρκωτικών έκλεβαν δύο γυναίκες στην Ορεστιάδα
Συνελήφθησαν στις 12-3-2014 το μεσημέρι, στην Ορεστιάδα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ορεστιάδας, δύο γυναίκες, ηλικίας 33 και 27 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή και κατοχή ναρκωτικών.
Αναλυτικότερα, οι δύο δράστιδες, εισήλθαν σε ιατρείο στην Ορεστιάδα, όπου με τη μέθοδο της απασχόλησης αφαίρεσαν ένα κινητό τηλέφωνο και τράπηκαν σε φυγή. Μετά την άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών, εντοπίσθηκαν οι δύο γυναίκες και συνελήφθησαν. Κατά τη σύλληψη τους, βρέθηκαν στην κατοχή της 33χρονης 90 δισκία και της 27χρονης 45 δισκία, των φαρμακευτικών σκευασμάτων HIPNOSEDON, LONALGAL και VULBEGAL, τα οποία κατασχέθηκαν.
Ακολούθως, σε έρευνα που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ορεστιάδας, στο σπίτι της 27χρονης, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 381 δισκία των φαρμακευτικών σκευασμάτων HIPNOSEDON, LONALGAL, VULBEGAL και ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 8 γραμμαρίων.
Σημειώνεται ότι η 33χρονη έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για κλοπές, ενώ η 27χρονη για εμπόριο ναρκωτικών. Οι συλληφθείσες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας, ενώ την προανάκριση ενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ορεστιάδας.
Πουλούσε λαθραία τσιγάρα στη Λαϊκή 60χρονος στην Καβάλα
Συνελήφθη στις 14-3-2014 το πρωί, στην Ελευθερούπολη Καβάλας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ελευθερούπολης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καβάλας, 60χρονος, κατηγορούμενος για κατοχή και πώληση λαθραίων τσιγάρων.
Ειδικότερα, οι αστυνομικοί εντόπισαν τον 60χρονο, στο χώρο της λαϊκής αγοράς, να κατέχει με σκοπό την πώληση, 170 πακέτα τσιγάρων, για τα οποία δεν έχουν καταβληθεί στο δημόσιο οι ανάλογοι φόροι και δασμοί. Τα λαθραία πακέτα τσιγάρων κατασχέθηκαν. Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του δράστη, θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Ελευθερούπολης.
Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
