Για αμεση επιλυση προβληματων

Επαφές με τη Διοίκηση των Παιδικών Βρεφονηπιακών Σταθμών του Δήμου Κομοτηνής είχε χθες το πρωί ο υποψήφιος δήμαρχος Κομοτηνής, επικεφαλής του συνδυασμού «Κομοτηνή – Νέα Εποχή» Δάμων Δαμιανός, ο οποίος επισκέφθηκε τον εκτελούντα χρέη διευθυντή Δημήτρη Κατσιμίγα -συνοδευόμενος από τους υποψηφίους του συνδυασμού του, την Ελένη Λαφτσή, τη Γεωργία Υφαντίδου και τον Σταμάτη Σακελλίωνα- προκειμένου να συζητήσει θέματα που αφορούν στον τρόπο λειτουργίας των Παιδικών Βρεφονηπιακών Σταθμών του Δήμου Κομοτηνής.

Μετά το πέρας της συνάντησης ο υποψήφιος δήμαρχος Κομοτηνής, επικεφαλής του συνδυασμού «Κομοτηνή – Νέα Εποχή» Δάμων Δαμιανός προέβη σε δηλώσεις. «Επισκεφθήκαμε σήμερα μαζί με τους συνεργάτες μου και υποψηφίους του συνδυασμού μου, την Ελένη Λαφτσή, τη Γεωργία Υφαντίδου και τον Σταμάτη Σακελλίωνα τη Διοίκηση των Παιδικών Βρεφονηπιακών Σταθμών του Δήμου Κομοτηνής και συνομιλήσαμε με τον εκτελούντα χρέη διευθυντή Δημήτρη Κατσιμίγα γύρω από τον τρόπο, με τον οποίο λειτουργεί το σύστημα στους Παιδικούς Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του Δήμου Κομοτηνής.

Αισθάνομαι ξεχωριστή συγκίνηση από το γεγονός ότι βρίσκομαι σ’ αυτό το χώρο, τον οποίο υπηρέτησα για 3 χρόνια. Νομίζω ότι κάναμε μια ξεχωριστή δουλειά, η οποία έχει καταγραφεί στη συνείδηση των γονέων και έχει δώσει δείγματα γραφής σ’ όλη την κοινωνία της Κομοτηνής, κατά τη διάρκεια της προεδρίας μου στους Παιδικούς Σταθμούς».


Προβλήματα, τα οποία πρέπει να λυθούν άμεσα, εντόπισε ο κ. Δαμιανός κατά τη χθεσινή του επίσκεψη στους Παιδικούς Σταθμούς. Σύμφωνα με τον ίδιο, «υπάρχουν προβλήματα, τα οποία πρέπει να λυθούν άμεσα. Το σημαντικότερο απ’ αυτά που ταλανίζει τη λειτουργία των Παιδικών Σταθμών είναι η έλλειψη οργανισμού λειτουργίας τους».

Ο κ. Δαμιανός
κατηγόρησε τη νυν δημοτική αρχή για πρόσληψη μόνιμου προσωπικού ενώ δεσμεύτηκε, εφόσον εκλεγεί να προχωρήσει στη λειτουργία βρεφικών τμημάτων αλλά και στη δημιουργία ολοήμερου Παιδικού Σταθμού για εργαζόμενους γονείς τα απογεύματα. Χαρακτήρισε δε αυτονόητη την απαλλαγή των τρίτεκνων και πολύτεκνων οικογενειών από τα τροφεία.

Μαρία Παπαδοπούλου

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.