Για αλλη μια φορα ο ΠΑΣ Πρωταθλητων Κομοτηνης επιβεβαιωσε το ονομα του

Κατέκτησε την πρωτιά για τη Θράκη στον 1ο όμιλο του Διασυλλογικού Πρωταθλήματος Στίβου Ανδρών-Γυναικών

Καλή αρχή έκανε ο ΠΑΣ με 2 χρυσά, 2 ασημένια και 76 βαθμούς, κατακτώντας την πρωτιά στην Θράκη και την 6η θέση στη Βόρεια Ελλάδα.
 
Η ομάδα στίβου της πόλης μας με αρχηγό αποστολής τον προπονητή κ. Χρήστο Τσιπουρίδη και «δεξί χέρι» τον κ. Στάνισλαβ Προτασιένα, κατέβασαν μια πολλή δυνατή ομάδα που ξεχώρισε μέσα στο γήπεδο της Δράμας στο Διασυλλογικό πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών το Σάββατο 22 Απριλίου 2017.
 
Κορυφαίες της ομάδας η άλτρια Μάρα Κουκούτση και η εμποδίστρια Άλκιστης Γεωργίου, όπου επιβεβαίωσαν την υπεροχή τους κατακτώντας  την πρώτη θέση αλλά και το χρυσό μετάλλιο.
 
Κορυφαίοι όμως για άλλη μια φορά και οι πανελληνιονίκες Γιάννης Δουλγέρης στα 400μ. και ο Ιάσωνας Θανόπουλος στο δίσκο,  όπου κατέκτησαν τη δεύτερη θέση και το ασημένιο μετάλλιο.
 

Όμως μια επίσης πολύ καλή παρουσία είχαν οι πολλά υποσχόμενοι  αθλητές Κωνσταντίνα Γιαννοπούλου  με την 4η θέση στα 100μ., Ματίνα Μάρκου με την 5η θέση στα στα 400μ., Χριστίνα Τσακίρη Χριστίνα στα 400μ., Φιλλίτσα Κρεμμύδα με την 5η θέση στο μήκος, Λίνα  Μιχαηλίδου επίσης στο μήκος, Γιώργος Λεπίδας στα 100μ. και  Στυλιανός Ντέμος στα 400μ. Να σημειωθεί επίσης και η 4η θέση στα 4χ100 Γυναικών με τις Κουκούτση-Γιαννοπούλου-Τσακίρη-Μάρκου.
 

«Χαμόγελα αισιοδοξίας για την “Tsipteam” του ΠΑΣ Πρωταθλητών Κομοτηνής και η νοοτροπία του, ότι όλοι είναι ίσοι μπροστά στην ίδια αφετηρία. Ανεξάρτητα από που προέρχονται, ποιο είναι το χρώμα τους, για όλους μετράει το ίδιο χρονόμετρο, η ίδια μεζούρα και ο καθένας του έχει να σπάσει τα δικά του όρια. Σε ένα κόσμο που φανατίζεται για το καθετί, ο στίβος δεν έχει φανατισμούς.  Ανασυγκρότηση δυνάμεων γιατί μόνο με συστηματική προπόνηση και με σωστή καθοδήγηση ξεπερνάς τον εαυτό σου και κατακτάς την πρωτιά και τελικά η προσπάθεια είναι που μετράει να γίνεσαι καλύτερος. Καλύτερος αθλητής, καλύτερος άνθρωπος» αναφέρει ο σύλλογος σε σχετική του ανακοίνωση, εκφράζοντας τα θερμά του συγχαρητήρια προς τους αθλητές για τις επιτυχίες τους.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.