Για 3η συνεχομενη χρονια οι «Θεατρικες Αγκαλιες» εστειλαν μηνυμα ενοτητας και αισιοδοξιας

Οι θεατρικές ομάδες της πόλης απέδειξαν έμπρακτα πως το θέατρο ενώνει

Οι θεατρικές ομάδες της Κομοτηνής για τρίτη συνεχόμενη χρονιά ένωσαν τις δυνάμεις τους, προκειμένου να βοηθήσουν στο να γεμίσει ο σάκος του Αη-Βασίλη το βράδυ της Παρασκευής 23 Φεβρουαρίου στην Πολιτιστική Κίνηση Κομοτηνής, κερδίζοντας το ζεστό χειροκρότημα του κόσμου.

Η «Θεατρική αγκαλιά» ήταν μεγάλη και χώρεσε 6 θεατρικές ομάδες της πόλης. Συγκεκριμένα στην παράσταση συμμετείχαν  το Θεατρικό Εργαστήριο του ΔΗΠΕΘΕ  Κομοτηνής, το Εργαστήρι Θεατρικής Τέχνης & Αγωγής «Επί Σκηνής», η θεατρική ομάδα της Κοινότητας Νέων Κομοτηνής «Contra Rolos», η Φοιτητική Θεατρική Ομάδα Κομοτηνή «Αποχρώσεις», η ομάδα της Πολιτιστικής Κίνησης Ν. Ροδόπης και του Θρακικού Ωδείου Κομοτηνής .  Οι ηθοποιοί των ομάδων «αυτοσχεδίασαν» μαγεύοντας το κοινό, αναγκάζοντας το να ξεσπά σε τακτική βάση σε  χειροκρότημα, επιβραβεύοντας τους με αυτόν τον τρόπο για την μεγάλη προσπάθεια και το έξοχο αποτέλεσμα.

Ανεβαίνοντας στη σκηνή οι υπεύθυνοι των 6 θεατρικών ομάδων ευχαρίστησαν τους παρευρισκομένους που γέμισαν την αίθουσα της Πολιτιστικής Κίνησης δίνοντας τους ώθηση να συνεχίσουν τη δράση. Παράλληλα η κ. Μυρσίνη Λαντζουράκη αποκάλυψε πως προέκυψε η ονομασία «Θεατρικές Αγκαλιές» αλλά και ποιος ήταν ο εμπνευστής της προσπάθειας, λέγοντας πως ήταν μία ιδέα που προέκυψε συλλογικά και το όνομα σκέφτηκε ο Χρήστος Γκρόζος, καθώς τα προηγούμενα χρόνια οι εκδηλώσεις συνέπιπταν χρονικά κοντά στην παγκόσμια ημέρα αγκαλιάς.

Επιπλέον όλοι παραδέχθηκαν πως οι «Θεατρικές αγκαλιές» αποτελούν μία ευκαιρία προκειμένου να γνωριστούν καλύτερα μεταξύ τους και να αλληλεπιδράσουν  πάνω στη σκηνή. Τέλος, όλοι επισήμαναν πως «το θέατρο ενώνει και για ακόμα μια φορά θα το αποδείξουμε».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.