Γευμα γνωριμιας του νεου προξενου με τους πολιτιστικους φορεις

Γεύμα προς τιμή αυτών που ασχολούνται με τον πολιτιστικό τομέα στο Νομό Ροδόπης παραχώρησε ο νέος γενικός πρόξενος της Τουρκίας στην Κομοτηνή κ. Ουμίτ Γιαρντίμ την περασμένη Πέμπτη. Στο γεύμα, το οποίο έλαβε χώρα στην κατοικία του γενικού πρόξενου, εκτός από καλλιτέχνες παρευρέθηκαν πρόεδροι Πολιτιστικών Συλλόγων, εκπρόσωποι φορέων και δημοσιογράφοι του μειονοτικού τύπου.

Κατά τη διάρκεια του γεύματος, το οποίο κύλησε μέσα σε ένα θερμό κλίμα ο νέος γενικός πρόξενος βρήκε την ευκαιρία να γνωριστεί καλύτερα με τους ντόπιους καλλιτέχνες και να ενημερωθεί για τα πολιτιστικά δρώμενα της περιοχής.

Ο αντινομάρχης κ. Παναγιώτης Γρηγορόπουλος, η πρόεδρος της ΔΕΠΑΚ κ. Σοφία Μενεσελίδου, ο πρόεδρος του Συλλόγου Επιστημόνων της Μειονότητας της Δ. Θράκης κ. Μουράτ Γιουνούς, ο πρόεδρος του Συλλόγου Τούρκων Δασκάλων κ. Σαδίκ Σαλή, ο πρόεδρος της «Τουρκικής» Νεολαίας κ. Αδνάν Σελήμ, η πρόεδρος του Συλλόγου «Αθηνίων» κ. Σοφία Εκμεκτσή, οι σκηνοθέτες των θεατρικών ομάδων «Σπόρος» και «Σαφάκ», κ. Σουκράν Ραήφ,και κ. Φεβζή Αλή ήταν μεταξύ άλλων που παραβρέθηκαν στο γεύμα, όπου οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν εκλεκτές γεύσεις της τουρκικής κουζίνας.

Σιμπέλ Χατζή Αλή

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.