Γεννηθητω φως

Άναψε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο της Κομοτηνής δίνοντας χαρά σε μικρούς και μεγάλους

Με το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου στην κεντρική πλατεία ξεκίνησαν και επίσημα οι χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Κομοτηνής με τίτλο «Χριστούγεννα, μέρες κατάνυξης …γιορτές χαράς!». Στο πλευρό του δημάρχου Κομοτηνής βρέθηκαν όλα τα μικρά παιδιά του Δήμου Κομοτηνής, του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης, καθώς και των παιδιών του Συλλόγου Μέριμνας ΑΜΕΑ «Άγιοι Θεόδωροι» που με τα φαναράκια τους βοήθησαν στην φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου.
 
«Το δέντρο πλέον λάμπει πιο όμορφο από ποτέ, αφού οι βανδαλισμοί που προκλήθηκαν έχουν πλέον αποκατασταθεί και με το παραπάνω», τόνισε η πρόεδρος της ΔΚΕΠΠΑΚ κ. Νατάσα Λιβεριάδου, σημειώνοντας πως η παρουσία του κόσμου, σε συνδυασμό με τη Φιλαρμονική του Δήμου Κομοτηνής με τις γιορτινές της μελωδίες και τη χορωδία «Εύμολπος», με Χριστουγεννιάτικα τραγούδια ανέβασαν την εορταστική διάθεση όσων βρίσκονταν παρόντες.
 
Να θυμίσουμε ότι οι χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στην πόλη μας θα διαρκέσουν μέχρι τις 4 Ιανουαρίου τόσο για τους μικρούς όσο και τους μεγάλους, που πολλές φορές, όπως απέδειξε το άναμμα του δέντρου, το διασκεδάζουν το ίδιο.
 
Όπως σημείωσε η κ. Λιβεριάδου υπάρχουν πολλές εκδηλώσεις στις οποίες μπορεί το κοινό να συμμετάσχει και να περάσει ευχάριστα, με ιδιαίτερα σημαντική τη συναυλία αγάπης στο χώρο της Πολιτιστικής Κίνησης που πραγματοποιείται σήμερα, με ευαισθητοποιημένους μουσικούς και καλλιτέχνες της πόλης μας να γεμίζουν τη βραδιά με νότες αγάπης και το κοινό να προσφέρει ό, τι μπορεί υπέρ των ανθρώπων που δυσκολεύονται να περάσουν γιορτινά τις μέρες των Χριστουγέννων.Κ.Μ.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.