Γενικο Διευθυντη και Καθηγητες Φυσικης Αγωγης ψαχνει ο ΠΕΡΠΑΤΩ

Για την κάλυψη των αναγκών του ΚΕΑΔΑ

Προκήρυξη για την κάλυψη τριών θέσεων εργασίας εξέδωσε χθες ο ΠΕΡΠΑΤΩ προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες λειτουργίας του Κέντρου Εκπαίδευσης Αυτόνομης Διαβίωσης Ατόμων με Αναπηρία. Η πρώτη εκ των θέσεων αφορά την πρόσληψη με σύμβαση πλήρους απασχόλησης ατόμου που θα καλύψει τη θέση του γενικού διευθυντή. Για την πλήρωση της θέσης οι υποψήφιοι θα πρέπει να διαθέτουν πτυχίο ΑΕΙ ή ΤΕΙ και αποδεδειγμένη εμπειρία σε Διοίκηση, ενώ ανάμεσα στα συνυπολογιζόμενα κριτήρια επιλογής υποψηφίων περιλαμβάνονται η γνώση ξένης γλώσσας, η γνώση χειρισμού Η/Υ και η ενασχόληση με θέματα αναπηρίας.
 
Οι υπόλοιπες δύο θέσεις αφορούν την πρόσληψη καθηγητών φυσικής αγωγής με τους υποψηφίους να πρέπει να διαθέτουν αντίστοιχο πτυχίο ΑΕΙ ή ΤΕΙ ενώ θα συνεκτιμηθεί η γνώση ξένης γλώσσας, η γνώση χειρισμού Η/Υ και η ενασχόληση με θέματα αναπηρίας.
 
Η διάρκεια της σύμβασης και για τις τρείς θέσεις είναι έξι μήνες με δυνατότητα ανανέωσης από την πλευρά του εργοδότη μέχρι την εξάντληση των διαθεσίμων πόρων τα οποία προκύπτουν από την δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος για την λειτουργία του ΚΕΑΔΑ.
 
Για τη συμμετοχή τους στη διαδικασία επιλογής οι υποψήφιοι οφείλουν να προσκομίσουν σφραγισμένο φάκελο στο εξώφυλλο του οποίο θα αναγράφονται :
1. Προς: Σύλλογο Ατόμων με Κινητικά Προβλήματα και Φίλων Ν. Ροδόπης ΠΕΡΠΑΤΩ
2. Διεύθυνση : Τέρμα Λεωφόρου Δημοκρατίας, Τ.Κ. : 69133 – Κομοτηνή
Τηλέφωνο επικοινωνίας : 2531036909
3. Με την σημείωση : «ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΚΑΛΥΨΗΣ ΤΗΣ ΘΕΣΕΩΝ ΓΕΝΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ / ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ 001 / 002» (ανάλογα με την ειδικότητα)
4. Στοιχεία αποστολέα : Όνομα – Επώνυμο – Διεύθυνση – Τηλέφωνο επικοινωνίας.
 
Εντός του φακέλου οι υποψήφιοι θα πρέπει να εσωκλείουν την αίτηση συμμετοχής τους που μπορούν να βρουν αναρτημένη στο www.perpato.gr, βιογραφικό σημείωμα, αντίγραφο αστυνομικής ταυτότητας, αντίγραφο πτυχίου καθώς και κάθε σχετικό έγγραφο το οποίο επιθυμεί να προσκομίσει ο κάθε υποψήφιος.
 
Καταληκτική ημερομηνία κατάθεσης των αιτήσεων έχει οριστεί η 23η Αυγούστου 2016, η οποία αποδεικνύεται από σφραγίδα ταχυδρομείου ή ανάλογο αποδεικτικό courier. 

H διαδικασία επιλογής 

Έπειτα από την καταληκτική ημερομηνία κατάθεσης αιτήσεων ο Σύλλογος ΠΕΡΠΑΤΩ θα προβεί στην κατάρτιση σχετικών λιστών. Οι υποψήφιοι θα ενημερωθούν για τον τόπο, χρόνο και τρόπο διαδικασίας που θα πραγματοποιηθεί η συνέντευξη των υποψηφίων από την τριμελή επιτροπή η οποία έχει οριστεί με απόφαση του Δ.Σ. του Συλλόγου ΠΕΡΠΑΤΩ. Έπειτα από την ολοκλήρωση των συνεντεύξεων θα αναρτηθεί πίνακας αποτελεσμάτων. Οι επικρατέστεροι εκ των συμμετεχόντων θα ειδοποιηθούν προκειμένου να υπογράψουν την σχετική σύμβαση εργασίας. Σε περίπτωση όπου ο πρώτος έκαστης λίστας δεν επιθυμεί να υπογράψει την σχετική σύμβαση θα ειδοποιηθεί ο επόμενος κοκ.
 
Info
Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πληροφορηθούν από την Γραμματεία του Συλλόγου ΠΕΡΠΑΤΩ στo τηλέφωνo 2531036909.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.