Γενικη Συνελευση σε ανοιχτο χωρο για την ΕΠΣ Θρακης

Ετοιμάζονται για τη νέα σεζόν όλες οι ομάδες της ΕΠΣ Θράκης με την ευχή να μην υπάρχει νέο κύμα κορωνοϊού

Στις κερκίδες του Ενωσιακού γηπέδου της ΕΠΣ Θράκης για λόγους ασφαλείας ελέω κορωνοϊού πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής η Τακτική Γενική Συνέλευση της Ενωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Θράκης.

Η Γενική Συνέλευση πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά σε ανοιχτό χώρο και συγκεκριμένα στην εξέδρα του Ενωσιακού Γηπέδου «Γεώργιος Παπαδριέλλης» με τους παράγοντες των ομάδων να κάθονται σε σχετικές αποστάσεις μεταξύ τους, λόγω των μέτρων για την αποτροπή εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Χωρίς κανένα πρόβλημα υπερψηφίστηκε ομόφωνα ο διοικητικός απολογισμός της διοίκησης για την περασμένη δύσκολη σεζόν, ενώ εγκρίθηκε και ο οικονομικός απολογισμός και ο προϋπολογισμός για την νέα περίοδο. Μοναδική ομάδα που εξέφρασε δημόσια τις αντιρρήσεις σχετικά με τον οικονομικό προϋπολογισμό ήταν ο Πόντος Θρυλορίου μέσω του προπονητή και του ανθρώπου που ουσιαστικά «τρέχει» τον σύλλογο κ. Μιχάλη Κακουλίδη. Ο προπονητής και εκπρόσωπος της ομάδας του Θρυλορίου εξέφρασε τις επιφυλάξεις του σχετικά με την μορφή διεξαγωγής των νέων πρωταθλημάτων ζητώντας να σταθεροποιηθούν οι ομάδες σε 14 στην Α΄ κατηγορία ενώ πολλές ομάδες εξέφρασαν την αγωνία τους και τους προβληματισμούς σχετικά με την συμμετοχή ενός νεαρού αθλητή που επιβάλλεται στην 11άδα. Αρκετοί ήταν αυτοί που εξέφρασαν την άποψη πως αυτό δεν βοηθά ενώ από την πλευρά του ο πρόεδρος της ΕΠΣ Θράκης εξήγησε πως αυτή η απόφαση πάρθηκε ως αντιστάθμισμα στην επιλογή χρησιμοποίησης πολλών φοιτητών ως εύκολης λύσης, κάτι που έχει αντίκτυπο στην ανάπτυξη των μικρών ηλικιών στην ΕΠΣ Θράκης.  

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Θράκης Μάνος Γαβριηλίδης γενικά ζήτησε από τις ομάδες να είναι σε εγρήγορση για το ενδεχόμενο έλευσης νέου κύματος κορωνοϊού από Σεπτέβριο ενώ με ιδιαίτερη έμφαση αναφέρθηκε στην ανάγκη να αναπτυχθεί ακόμα περισσότερο ο τομέας των ακαδημιών, όπου ο ίδιος εντοπίζει ότι το ποδόσφαιρο της Ροδόπης έχει σημαντικό πρόβλημα καθώς δεν αναδεικνύονται νέα ντόπια ταλέντα.

 

 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.