Γενεθλια μετα μουσικης για το Ωδειο Συκακη

Γιόρτασε τα 25 χρόνια λειτουργίας του με μία μοναδική συναυλία στο ΡΕΞ

Ο Μενέλαος και η  Ουρανία Συκάκη άνοιξαν την εορταστική συναυλία του Ωδείου Μενέλαου Συκάκη που έλαβε χώρα το βράδυ της Παρασκευής στο Πολιτιστικό Κύτταρο – ΡΕΞ. Με μία ενθύμηση του  οράματος της υλοποίησής του αλλά και της εξέλιξής του στο πέρασμα των 25 αυτών χρόνων ζωής του Ωδείου που συμπληρώθηκαν φέτος και αποτέλεσαν την αφορμή του εορτασμού.

Φανερά συγκινημένοι οι δύο ιδρυτές του Ωδείου,  έφτασαν στο σήμερα αλλά και στο μέλλον του Ωδείου, το οποίο σύμφωνα τόσο με τα όσα «κατέθεσαν» οι ίδιοι όσο και όσα ακούσαμε εμείς επί σκηνής, προβλέπεται ακόμα καλύτερο, υπό την διεύθυνση, διοικητική και καλλιτεχνική, της επόμενης γενιάς, ήτοι της Όλγας και της Χριστίνας Συκάκη.
 

Μία βραδιά αφιερωμένη στη μουσική αλλά και στη νέα γενιά, καθότι από τη σκηνή «παρέλασαν» περισσότεροι από 35 μαθητές του Ωδείου, αλλά και οι καθηγητές τους, εν είδει «απόδειξης» των όσων «μαγικών» διαδραματίζονται εντός του Ωδείου.
 

Το κοινό της Κομοτηνής, έδωσε το «παρών» γεμίζοντας την αίθουσα του ΡΕΞ καταχειροκροτώντας άπαντες τους συντελεστές, ενώ η αναγνώριση της επιτυχημένης πορείας αλλά και της συμβολής του Ωδείου στα πολιτιστικά και εκπαιδευτικά δρώμενα της πόλης, αποτέλεσε και η παρουσία της κ. Άρτεμις Τσολάκη, η οποία εκπροσωπώντας τη ΔΚΕΠΠΑΚ, παρέδωσε στον κ. Μενέλαο και την κ. Ουρανία Συκάκη έπαινο, αφενός για τη συμμετοχή τους στα φετινά Ελευθέρια αφετέρου για τη πολύχρονη πορεία τους στον καλλιτεχνικό χώρο της πόλης.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.